Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν. Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ) - «Εκκωφαντικό» θα είναι το μήνυμα των εκλογών για την κυβέρνηση και τη ΝΔ

Ν. Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ) - «Εκκωφαντικό» θα είναι το μήνυμα των εκλογών για την κυβέρνηση και τη ΝΔ
Αιχμές προς την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό εκτοξεύει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ
«Εκκωφαντικό προς την κυβέρνηση και τη ΝΔ» θα είναι το μήνυμα των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών, εκτιμά ο Νίκος Παππάς, διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Παππάς επικρίνει τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά για την τακτική του –«"έχω- δεν έχω υποψήφιο", και "δίνω -δεν δίνω το χρίσμα"– την τακτική δηλαδή να μην παίρνει ξεκάθαρη θέση».
Αναφορικά με τον θόρυβο που έχει προκληθεί σχετικά με τη χρηματοδότηση των ΜΚΟ από το υπουργείο Εξωτερικών, ο κ. Παππάς υπενθυμίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταθέσει στον πρώην οικονομικό εισαγγελέα, Γρηγόρη Πεπόνη από το 2011 ολοκληρωμένο φάκελο με στοιχεία, τα οποία έδωσε στη Δικαιοσύνη προς διερεύνηση και περιμένει την ολοκλήρωση της έρευνας.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ από το Σεπτέμβρη του 2011 είχε καταθέσει ερώτηση για το θέμα των απορρήτων δαπανών του υπουργείου Εξωτερικών», είπε ο κ. Παππάς και προσέθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δώσει ειδική συνέντευξη Τύπου όπου κατέθεσε τα σχετικά έγγραφα και τα οποία δόθηκαν στη συνέχεια και στον οικονομικό εισαγγελέα.
Όπως είπε ο κ. Παππάς «πρόκειται για πρώτου μεγέθους σκάνδαλο, καθώς κονδύλια που προβλέπονταν για τις ΜΚΟ μεταφέρονταν στις απόρρητες δαπάνες και η διαχείρισή τους ήταν πλήρως αδιαφανής».
Είπε επίσης ότι δικηγόρος του κ. Ρόντου, τότε, ήταν ο Φαήλος Κρανιδιώτης. «Η υπεράσπιση δεν ήταν τυχαία, αλλά συγκεκριμένη πολιτική επιλογή», τόνισε.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης