Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ) - Πολύ πιθανό να γίνουν εθνικές εκλογές πριν από τις ευρωεκλογές

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ) - Πολύ πιθανό να γίνουν εθνικές εκλογές πριν από τις ευρωεκλογές
"Μια βαριά ήττα του Σαμαρά θα θέσει υπό αμφισβήτηση ακόμα και την αρχηγία του στη ΝΔ" εκτίμησε ο βουλευτής
Την πεποίθηση ότι  είναι πιθανό το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών πριν από τις ευρωεκλογές  διατύπωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.
Ειδικότερα ο βουλευτής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα» αναφέρει ότι για να μπορέσει ο κ. Σαμαράς να έχει μια πιο αξιοπρεπή ήττα, μπορεί να προβεί στην διεξαγωγή εθνικών εκλογών πριν τις ευρωεκλογές.
 «Διότι αν είναι αυτή η ήττα βαριά, μεγάλη, θα θέσει σε αμφισβήτηση και την ίδια την αρχηγία του στη ΝΔ», εκτίμησε οκ  Σκουρλέτης και πρόσθεσε: «Δεν θεωρώ ότι υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να υπάρχει ένα αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές ή στις εθνικές εκλογές που να επιτρέπει στον κ. Σαμαρά να συμμετέχει στην οποιαδήποτε κυβέρνηση».
Διαβεβαίωσε δε ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ εκλεγεί στην κυβέρνηση δεν θα ληφθούν νέα μέτρα και πρόσθεσε ότι «οδηγούμαστε στην ανάγκη, επιτέλους, η Ελλάδα να μιλήσει με βάση την πραγματική, τη δική της εμπειρία και να θέσει το ζήτημα στη συζήτηση συνολικά και όχι μόνο επί του δημοσιονομικού προβλήματος και της κρίσης. Δεν το κάνει ο κ. Σαμαράς. Λέει ότι "κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε". Ότι ακολουθήσαμε, δηλαδή, το λάθος. Και αντί να αξιοποιήσει αυτές τις φωνές που ακούγονται πλέον και από τον ευρωπαϊκό χώρο, είτε λέγεται Deutsche Bank, είτε επιτροπές του Ευρωκοινοβουλίου, που χαρακτηρίζουν την τρόικα ως χασάπη, είτε τον ΟΟΣΑ που λέει ότι το χρέος, με την ακολουθούμενη πολιτική, δεν μπορεί να καταστεί βιώσιμο, αυτός ακολουθεί το λάθος. Ο λαός αυτήν τη στιγμή εξοντώνεται. Η χώρα πεθαίνει».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης