Τελευταία Νέα
Κοινωνία

"Eμφάνιση" του καταζητούμενου Κ. Σακκά με επιστολή σε ιστοσελίδα

O 30χρονος αναζητείται από την αστυνομία καθώς πριν μια εβδομάδα παραβίασε τους περιοριστικούς όρους και εξαφαν΄σιτηκε
Με επιστολή διαδικτυακό χώρο indymedia εμφανίστηκε ο ύποπτος για συμμετοχή στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», Κ. Σακκάς, ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.
Ο 30χρονος που είχε αποφυλακισθεί με περιοριστικούς όρους και είχε εξαφανισθεί προ μίας εβδομάδας αναφέρεται στις διώξεις που του είχαν ασκηθεί και μιλά για αθωότητά του, χωρίς ωστόσο στο κείμενο να περιέχει άλλες αναφορές για την απόφασή του να εξαφανισθεί και τις επόμενες επιλογές του.
Στη διαδικτυακή ανάρτησή του με τίτλο "Οι αναρχικοί και οι κομμουνιστές είναι κοινωνικοί αγωνιστές, τρομοκράτες και ληστές είναι τα κράτη και οι καπιταλιστές" ο Σακκάς προχωρά σε μια ανάλυση της τρέχουσας πολιτικής συγκυρίας.
Μάλιστα  επιτίθεται στην πολιτική της κυβέρνησης, χαρακτηρίζει «τρομοκράτη» το «κράτος» και στρέφεται εναντίον των ΜΜΕ κάνοντας λόγο για «κατασκευή της συναίνεσης απ’ την τέταρτη εξουσία».
«Την εποχή του πρώτου μνημονίου, μεγαλοεκδότες συσκέφτηκαν με τον πρωθυπουργό για τον τρόπο που θα προπαγανδίζονταν τα επαχθή οικονομικά μέτρα ως αναγκαία και για το πώς αυτά θα είχαν τις μικρότερες κοινωνικές αντιδράσεις. Usb stick στάλθηκαν σε μεγαλοδημοσιογράφους με οδηγίες προκειμένου να ευθυγραμμιστούν οι θέσεις τους με την κυβερνητική πολιτική, ενώ είναι γεγονός ότι κάποιοι απομακρύνθηκαν από τις καρέκλες τους, επειδή δεν υπήρξαν όσο αποτελεσματικοί απαιτούσαν οι πολιτικές περιστάσεις» αναφέρει σχετικά με τα ΜΜΕ.
 «Χαρακτηρίζουν τους αναρχικούς αγωνιστές τρομοκράτες και λογοκοπούν σε μια προσπάθεια να πείσουν την κοινή γνώμη πως απειλείται από τη δράση τους» υποστηρίζει.
«Όποιος θέλει να βρει τους πραγματικούς τρομοκράτες, ας ψάξει στο υπουργείο οικονομικών και το υπουργείο εργασίας το οποίο ευθύνεται για την οικονομική εξαθλίωση του λαού. Ας ψάξει στο λογιστήριο του κράτους και τα ασφαλιστικά ταμεία που τζογάρανε τα λεφτά των φορολογουμένων στο καζίνο του χρηματιστηρίου. Ας ψάξει στο ΤΑΙΠΕΔ και στις επιτροπές ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας. Ας ψάξει στα κόμματα και τα λογιστήριά τους που χρεώνουν με τεράστια δάνεια τον λαό για τις προεκλογικές τους εκστρατείες.Ας ψάξει στο υπουργείο δημόσιας τάξης και το υπουργείο ναυτιλίας που εκτελεί συμβόλαια θανάτου στο όνομα της ''μεταναστευτικής πολιτικής''».
Κατά τον Κ. Σακκά, τρομοκρατικές ενέργειες για το λαό είναι το «ξεπούλημα των ναυπηγείων, των αεροδρομίων, των λιμανιών, του ΟΣΣΕ, της ΕΥΑΘ, των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας»


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης