Τελευταία Νέα
Πολιτική

Α. Γεωργιάδης (υπ. Υγείας) - Πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ν.Δ.

Α. Γεωργιάδης (υπ. Υγείας) - Πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ν.Δ.
Δεν πρέπει να είναι ευχαριστημένος ο κ. Τσίπρας όταν το κόμμα του προηγείται μόνον με 1-1,5% στην πρόθεση ψήφου, τόνισε ο υπουργός Υγείας
Η Νέα Δημοκρατία θα αναδειχθεί πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές εκτίμησε ο υπουργός Υγείας, Α. Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του στον σταθμό Real FM, τονίζοντας μάλιστα ότι ο κ. Τσίπρας δεν θα πρέπει να είναι καθόλου ευχαριστημένος όταν οι δημοσκοπήσεις εμφανίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται μόνο με 1-1,5% στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές.
Ειδικότερα, ερωτηθείς ο κ. Γεωργιάδης αν το αποτέλεσμα των εκλογών μπορεί να φέρει και εθνικές εκλογές, επισήμανε ότι «η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτο κόμμα στις Ευρωεκλογές. Θα κερδίσουμε. Εγώ αν ήμουν ο Τσίπρας δεν θα ήμουν καθόλου ευχαριστημένος αυτή τη στιγμή να προηγούμαι της Ν.Δ 1 ή 1,5% στην πρόθεση ψήφου των Ευρωεκλογών. Ο ΣΥΡΙΖΑ, με τα μέτρα που έχει αναγκαστεί να πάρει η κυβέρνηση, έπρεπε να είναι τώρα 15 μονάδες μπροστά».
Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι «ο Παπανδρέου σας υπενθυμίζω κέρδισε τη Ν.Δ. το 2009 με 10 μονάδες, όταν ο Καραμανλής υπονόησε ότι θα πάρει μέτρα. Υπονόησε, δεν τα πήρε. Εδώ, ο Σαμαράς τα έχει πάρει τα μέτρα, δεν λέει ότι θα τα πάρει και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι 1,5% μπροστά σε μερικές δημοσκοπήσεις. Σιγά τη μεγάλη επιτυχία. Οταν θα φτάσουμε στην κάλπη των Ευρωεκλογών, ήδη το πρωτογενές πλεόνασμα θα έχει πιστοποιηθεί, και ήδη ο κόσμος θα έχει αρχίσει να βλέπει τη διαφορά. Αρα ας μην σπεύδουν να πανηγυρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Αρα, σας λέω, θα κερδίσουμε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης