Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τ. Κουίκ (ΑΝ.ΕΛΛ.) - «Κίνηση αντιπερισπασμού» η απόφαση για εκλογή των ευρωβουλευτών με σταυρό

Τ. Κουίκ (ΑΝ.ΕΛΛ.) - «Κίνηση αντιπερισπασμού» η απόφαση για εκλογή των ευρωβουλευτών με σταυρό
Παραδίδουν μαθήματα άκρατης υποκρισίας Σαμαράς και Βενιζέλος, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Κίνηση αντιπερισπασμού χαρακτήρισε την απόφαση της κυβέρνησης να αλλάξει ο νόμος για την εκλογή των ευρωβουλευτών με σταυρό και όχι με λίστα ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ.
Μάλιστα, έκανε λόγο για μαθήματα άκρατης υποκρισίας εκ μέρους των κ. Σαμαρά και Βενιζέλου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η απόφασή τους «να αλλάξουν εσπευσμένα το νόμο για τις ευρωεκλογές, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, δείχνει ότι προχωρούν σε κινήσεις αντιπερισπασμού για τα ασφυκτικά εσωτερικά τους προβλήματα, παραδίδοντας, μάλιστα, με άκρατη υποκρισία και μαθήματα... Δημοκρατικής ευαισθησίας».
Ωστόσο, όπως επισήμανε ο κ. Κουίκ, πάγια θέση του κόμματος είναι ότι ο λαός πρέπει να εκφράζει με τη δική του ψήφο τις προτιμήσεις του σε ό,τι αφορά τη συνολική εκπροσώπησή του στο ελληνικό κοινοβούλιο, δηλαδή χωρίς βουλευτές Επικρατείας, αλλά και για την ευρωβουλή και την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
«Επίσης πάγια είναι και η θέση μας για δημοψηφίσματα, σε όλα τα κρίσιμα θέματα που αφορούν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες», τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης