Τελευταία Νέα
Πολιτική

Υποψήφιος της Ν.Δ. για την Κεντρική Μακεδονία ο Γ. Ιωαννίδης

Υποψήφιος της Ν.Δ. για την Κεντρική Μακεδονία ο Γ. Ιωαννίδης
Στόχος της, η ανάδειξη και επίλυση των πραγματικών ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες της περιφέρειας, τόνισε
Την υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τη Ν.Δ. ανακοίνωσε ο Γ. Ιωαννίδης, βουλευτής Ν.Δ. και πρώην υφυπουργός Αθλητισμού.
Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Ιωαννίδης σημειώνει ότι «είναι γνωστή η αγάπη που τρέφω για τον τόπο μου, καθώς και ο σεβασμός μου για τις θυσίες και τους αγώνες των Μακεδόνων στη μακραίωνη Ιστορία μας.
»Μετά από πολλή σκέψη και έχοντας ήδη υπηρετήσει την πολιτική από το βήμα του βουλευτή και τη θέση του υφυπουργού Αθλητισμού, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην υπηρεσία και την κρίση των Μακεδόνων συμπολιτών μου στις εκλογές του Μαΐου για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.
»Αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητά μου στην κρίση των Μακεδόνων συμπολιτών μου με στόχο να αναδείξω και να επιλύσω τα πραγματικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πέρα από τα στενά κομματικά ‘’τείχη’’, όπως άλλωστε το απαιτούν οι σημερινοί καιροί.
»Προσδοκία μου είναι η υποψηφιότητα μου να δώσει στην επικείμενη αναμέτρηση για τις περιφερειακές εκλογές τον χαρακτήρα που της αναλογεί και της αξίζει, με κυρίαρχο διακύβευμα την προσφορά στους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους σε πλήρη αντιστοιχία με την προσπάθεια για εκσυγχρονισμό των υποδομών».
Σημειώνεται ότι χθες, ο νυν περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Απ. Τζιτζικώστας, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την περιφέρεια, γεγονός που πλέον, μετά και τις ανακοινώσεις Ιωαννίδη, τον καθιστούν «αντάρτη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης