Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπαλάφας (ΣΥΡΙΖΑ) - Αδυναμία του κόμματος η υποψηφιότητα Καρυπίδη - Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Βουδούρη

Μπαλάφας (ΣΥΡΙΖΑ) - Αδυναμία του κόμματος η υποψηφιότητα Καρυπίδη - Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Βουδούρη
"Οπωσδήποτε, όμως, αυτά που έχουν βγει στην επιφάνεια και είναι ανοικτά σε ερμηνείες, τα περί αντισημιτισμού, θα τα εξετάσουμε" τόνισε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ
Ως ένδειξη αδυναμία στην προετοιμασία του κόμματος για τις υποψηφιότητες στις περιφερειακές εκλογές εκτίμησε την υπόθεση του Θ. Καρυπίδη, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Μπαλάφας.
Ειδικότερα ο κ. Μπαλάφας ανέφερε ότι «είναι γεγονός ότι κάποια πράγματα προέκυψαν την επομένη και θέλω να το δεχθείτε αυτό, διότι δεν τα ξέραμε. Λέω ότι δεν ξέραμε τα στοιχεία που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας την επόμενη ημέρα και αυτό συνιστά αδυναμία της προετοιμασίας μας. Τίποτε άλλο… Επομένως, τα στοιχεία αυτά τα εξετάζουμε και δεν είναι ζήτημα μίας ή δύο ημερών. Σε κάθε περίπτωση, θα το αντιμετωπίσουμε, είτε στη μία κατεύθυνση, είτε στην άλλη».
Επιφυλάχθηκε ωστόσο μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΒΗΜΑτος , για το τι πρόκειται να γίμει: «Δεν έχω καταλήξει ακόμη τι πρέπει να γίνει, αλλά υπάρχουν σοβαρά και λεπτά ζητήματα που δεν μπορούν να περάσουν στο ντούκου. Θα δούμε τις εξηγήσεις που θα δώσει σήμερα στους εκπροσώπους μας και θα αποφασίσουμε. Οπωσδήποτε, όμως, αυτά που έχουν βγει στην επιφάνεια και είναι ανοικτά σε ερμηνείες, τα περί αντισημιτισμού, θα τα εξετάσουμε».
Αντιστρόφως ανάλογη πάντως, ήταν η αναφορά του στην υποψηφιότητα Βουδούρη για την οποία είπε: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αλίμονο! Όταν κάποιος πολιτικός ή άνθρωπος κάνει μία ενέργεια, όταν την έκανε, προφανώς, θεωρούσε ότι έκανε το καλύτερο δυνατόν. Έχει κάνει έμπρακτα την αυτοκριτική του και προφανώς τότε θεωρούσε ότι έκανε το καλύτερο».
 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης