Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intralot - Βραβεύθηκε για τη διεθνοποίηση των δραστηριοτήτων της

tags :
Intralot - Βραβεύθηκε για τη διεθνοποίηση των δραστηριοτήτων της
Έλαβε το «1ο Βραβείο Διεθνοποίησης» για την παγκόσμια εξάπλωσή της, στο πλαίσιο των επιχειρηματικών βραβείων «Χρήμα - Γεώργιος Ουζούνης 2013».
Το «1ο Βραβείο Διεθνοποίησης», στο πλαίσιο των επιχειρηματικών βραβείων «Χρήμα - Γεώργιος Ουζούνης 2013», απέσπασε χθες η εισηγμένη στο Χ.Α. εταιρεία Intralot, για την παγκόσμια εξάπλωσή της και τις διεθνείς δραστηριότητές της.
Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο Ηλίας Αθανασίου, Strategic Planning Director του ομίλου Intralot, δήλωσε ότι «είναι μεγάλη τιμή για εμάς να λαμβάνουμε αυτό το σημαντικό βραβείο που επιβραβεύει τις προσπάθειές μας προς μια πραγματικά εξωστρεφή επιχειρηματική στρατηγική».
Πρόσθεσε ακόμη ότι «κατά τη διάρκεια του 2013, η Intralot ενίσχυσε περαιτέρω τη θέση της στις χώρες, όπου έχει ήδη παρουσία, ενώ ταυτόχρονα υπέγραψε νέα συμβόλαια και στις 5 ηπείρους. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να οδηγούμε τις εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά τυχερών παιχνιδιών προσφέροντας καινοτομία και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις, όπως αυτές που παρουσιάζουμε αυτές τις ημέρες στην Διεθνή Έκθεση ICE στο Λονδίνο».
Σημειώνεται ότι τα βραβεία αποτελούν μια πρωτοβουλία του οικονομικού περιοδικού «ΧΡΗΜΑ» και οι εταιρείες που βραβεύονται, επιλέγονται από το επενδυτικό κοινό μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.
Σκοπός του διαγωνισμού είναι η προβολή και διάκριση των καλύτερων εισηγμένων εταιρειών στο Χρηματιστήριο Αξιών της Αθήνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης