Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Σακελλαρίδης (ΣΥΡΙΖΑ) - Πολλά τα προβλήματα της υποψηφιότητας Καρυπίδη για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας

Γ. Σακελλαρίδης (ΣΥΡΙΖΑ) - Πολλά τα προβλήματα της υποψηφιότητας Καρυπίδη για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας
Την ελπίδα ο δήμος Αθηναίων να συνεργαστεί με μια νέα κυβέρνηση που δεν θα υποτάσσεται στη λογική του μνημονίου, εξέφρασε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο της Αθήνας
Κύμα διαμαρτυριών έχει προκαλέσει η υποψηφιότητα του δημοσιογράφου Θ. Καρυπίδη για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, εξαιτίας αντισημιτικών, εθνικιστικών και φίλα προσκείμενων προς τη Χρυσή Αυγή αναρτήσεων στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook.
Στο θέμα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ και ο υποψήφιος του κόμματος για τον δήμο Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος διατύπωσε ενστάσεις τονίζοντας ότι η υποψηφιότητα Καρυπίδη έχει πολλά προβλήματα.
Κληθείς να σχολιάσει την υποψηφιότητά του για τον δήμο Αθηναίων σημείωσε ότι στόχος είναι «να εκφράσει όλο τον κόσμο που βιώνει όλη αυτήν την κρίση στην πόλη της Αθήνας και νιώθει την ανάγκη να ενεργοποιηθεί».
Μάλιστα, εξέφρασε την ελπίδα ο δήμος Αθηναίων να συνεργαστεί με μια νέα κυβέρνηση που δεν θα υποτάσσεται στη λογική του μνημονίου, ενώ αναφερόμενος στη δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι στην αντιπολίτευση του Δήμου Αθηναίων, έκανε λόγο για παρακαταθήκη, σημειώνοντας ότι τα τελευταία χρόνια ασχολείται πραγματικά με τα προβλήματα στις γειτονιές της Αθήνας.
Τόνισε ακόμη ότι σε περίπτωση που δεν εκλεγεί, θα παραμείνει στον δήμο Αθηναίων, προσθέτοντας ότι «δεν έχω έρθει για να στήσω μια πολιτική καριέρα».
Τέλος, ερωτηθείς σχετικά με τη νομοθετική ρύθμιση για τις πορείες τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τη στηρίζει, προσθέτοντας ότι οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να συναθροίζονται, αλλά και ότι όταν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση δεν θα χρειάζεται να κάνουν τόσες πορείες οι πολίτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης