Τελευταία Νέα
Πολιτική

Eπίθεση ΠΑΣΟΚ κατά ΣΥΡΙΖΑ για τον Καρυπίδη - "Απολύτως εκτεθειμένος ο κ. Τσίπρας με τις επιλογές του"

Eπίθεση ΠΑΣΟΚ κατά ΣΥΡΙΖΑ για τον Καρυπίδη -
"Ακροδεξιοί, φιλοχρυσαυγίτες, αντισημιτιστές, ρατσιστές … όλοι τίθενται στην υπηρεσία του κ. Τσίπρα για να πάρει την εξουσία" τονίζει το ΠΑΣΟΚ
Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την υποψηφιότητα του Θεόδωρου Καρυπίδη στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
"Η προσωπική επιλογή του κ. Τσίπρα για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδη, είναι το πρώτο δείγμα της δήθεν «αντιμνημονιακής» συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ – Καμμένου που προτείνει για τον τόπο ο κ. Τσίπρας" τονίζει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του.
"Ακροδεξιοί, φιλοχρυσαυγίτες, αντισημιτιστές, ρατσιστές … όλοι τίθενται στην υπηρεσία του κ. Τσίπρα για να πάρει την εξουσία. Ας μην αυτοαποκαλούνται Αριστερά, γιατί δεν είναι. Ψηφοφόροι και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τώρα καταλαβαίνουν γιατί ο κ. Τσίπρας δεν ήθελε να συνεργαστεί με τις δημοκρατικές δυνάμεις για την απομόνωση της Χρυσής Αυγής. Ο λόγος τώρα στο λαό" επισημαίνει.
Μάλιστα με νέα ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι «ο κ. Τσίπρας είναι απολύτως εκτεθειμένος με τις επιλογές του», ενώ σημειώνει ότι «η απρέπεια πάντως και το θράσος δεν συνιστούν πρόταση πολιτικής».

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

"Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δέχεται μαθήματα  σε θέματα που αφορούν τις αντιεθνικιστικές, αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές πεποιθήσεις του από τον κ. Βενιζέλο και την εναπομείνασα παρέα του", υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στην Χαριλάου Τρικούπη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης