Τελευταία Νέα
Πολιτική

KKE - Οι εκλογές σε δήμους και περιφέρειες είναι πολιτική μάχη

KKE - Οι εκλογές σε δήμους και περιφέρειες είναι πολιτική μάχη
Σχετικά με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο της Αθήνας επισήμανε πως το ΚΚΕ θα τον αντιμετωπίσει «με βάση τις θέσεις και τις κωλοτούμπες που έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή την περίοδο»
«Είναι μια μάχη πολιτική, είναι μια μάχη που δίνεται για εμάς σε τρεις κάλπες» τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας, αναφερόμενος στο χαρακτήρα των ευρωεκλογών και των εκλογών σε δήμους και περιφέρειες.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM», σημείωσε ότι «το κριτήριο είναι ίδιο. Η πολιτική που πρέπει να τιμωρηθεί, να καταδικαστεί είναι η ίδια και ταυτόχρονα η σκιά της ΕΕ βάζει τη σκιά της και στα λεγόμενα αυτοδιοικητικά, δηλαδή στην πολιτική των δήμων και της περιφέρειας».
Στην παρέμβασή του υπενθύμισε ότι «η πλειοψηφία των υποψηφίων του ΚΚΕ είναι ενεργοί δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, δεν είναι ουρανοκατέβατοι, δίνουν τη μάχη μέσα στους δήμους στη σκληρή καθημερινότητα του λαού μας».
Κληθείς να σχολιάσει τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο της Αθήνας επισήμανε πως το ΚΚΕ θα τον αντιμετωπίσει «με βάση τις θέσεις και τις κωλοτούμπες που έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή την περίοδο».
Συμπλήρωσε, όμως, πως θα πρέπει να σταματήσει η πολιτική υποκρισία, λέγοντας πως «δεν μπορεί 4 – 5 μήνες να χτυπάς πόρτες σε καλλιτέχνες, σε στελέχη, σε βουλευτές σου, να παίρνεις όχι και μετά να ανακαλύπτεις το νέο και άφθαρτο».
Ερωτώμενος για τη Χρυσή Αυγή, ανέφερε πως «ο νεοναζί εκπρόσωπος στο δήμο της Αθήνας πρέπει να απομονωθεί πολιτικά, πρέπει να καταδικαστεί με την ψήφο του λαού μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης