Τελευταία Νέα
Πολιτική

"Αιχμές" Βουδούρη προς Λαφαζάνη (ΣΥΡΙΖΑ) - "Προέχει η συνεργασία όχι η κριτική"

Παράλληλα ο κ. Βουδούρης καταγγέλλει ότι στο Vima fm παραποίησαν τις δηλώσεις του
«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την υποψηφιότητα του ανεξάρτητου βουλευτή για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, Οδυσσέα Βουδούρη. Μετά την αυστηρή κριτική του Π. Λαφαζάνη και της "Αριστερής Πλατφόρμας" για την υποψηφιότητά, ήρθε νέα απάντηση του κ. Βουδούρη.
Ο ανεξάρτητος βουλευτής μιλώντας στον Alpha 965 της Θεσσαλονίκης αναφέρει: «Ο κ. Λαφαζάνης πιθανώς να ξεχνάει ότι έχω διαγραφεί δύο φορές, επειδή δεν έχω υποκύψει σε μνημονιακούς εκβιασμούς. Αλλά νομίζω ότι αυτό είναι λάθος συζήτηση, ο κ. Λαφαζάνης πολύ σωστά κάνει κριτική στη δική μου στάση και άλλη τόση κριτική κάνω εγώ στη στάση του κ. Λαφαζάνη τα προηγούμενα χρόνια».
Το θέμα, πρόσθεσε, «δεν είναι τώρα να κάνουμε κριτική, τι έκανε ο ένας και τι έκανε ο άλλος, το θέμα είναι: υπάρχει αυτή τη στιγμή, τώρα, ένα κοινό πεδίο για να προχωρήσουμε σε μια συνεργασία ή δεν υπάρχει; Αυτό πρέπει να το αποφασίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορώ εγώ να μπω στην εσωκομματική τους συζήτηση. Δεν θέλω να μπω».
Για την υποψηφιότητά του, ο κ. Βουδούρης διευκρίνισε ότι αποτελεί πρόταση του ίδιου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα να κατέλθει στην Πελοπόννησο με την στήριξη του κόμματος.

"Παραπoίησαν τα λεγόμενά μου στο Vima fm"
Παράλληλα ο κ. Βουδούρης υποστηρίζει ότι στο Vima fm παραποίησαν τα λεγόμενα του και αναφέρει ότι δήλωσε επιγραμματικά:
«Υποστηρίζω ότι το 2010 έπρεπε να ληφθούν μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής και  έπρεπε  ταυτόχρονα να γίνουν μεταρρυθμίσεις, οι οποίες δυστυχώς δεν έγιναν και όταν  το υποστήριξα διαγράφηκα».
«Και  ο  συντάκτης της  αντίστοιχης  ιστοσελίδας  «άκουσε»  και  επέλεξε  ως  τίτλο:  «…δεν μετανιώνω που ψήφισα το μνημόνιο». Ο  καθένας μπορεί  να  εκτιμήσει αν πρόκειται  για υπεύθυνη δημοσιογραφία ή  για  φτηνά.» προσθέτει χαρακτηριστικά ο βουλευτής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης