Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τα προβλήματα της Περιφέρειας Αττικής στο επίκεντρο της συνάντησης Κουτσούμπα (γ.γ ΚΚΕ) με τον περιφερειάρχη, Γ. Σγουρό

Τα προβλήματα της Περιφέρειας Αττικής στο επίκεντρο της συνάντησης Κουτσούμπα (γ.γ  ΚΚΕ) με τον περιφερειάρχη, Γ. Σγουρό
O κ. Κουτσούμπας ανφέρθηκε στα κριτήρια με τα οποία το ΚΚΕ θα στηρίξει τους υποψηφίους των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην επερχόμενη μάχη των τοπικών και περιφερειακών εκλογών
Ο γ.γ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, συναντήθηκε στον Περισσό, με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό, ο οποίος τον ενημέρωσε για ζητήματα που αφορούν θέματα και δραστηριότητες της Περιφέρειας Αττικής και συνολικότερα του θεσμού της Τοπικής και Περιφερειακής Διοίκησης.
Από τη μεριά του ο Δημήτρης Κουτσούμπας ενημέρωσε για τις εκτιμήσεις του ΚΚΕ σχετικά με τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και την όξυνση των λαϊκών προβλημάτων από την αντιλαϊκή πολιτική.
Αναφέρθηκε ακόμη στις θέσεις του ΚΚΕ για την εξέλιξη του θεσμού της τοπικής διοίκησης, ως τμήματος του αστικού κράτους, και το ρόλο που παίζει στην αντιλαϊκή πολιτική, στη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, τις ιδιωτικοποιήσεις, την υλοποίηση προγραμμάτων υπέρ του κεφαλαίου.
Τόνισε τη θέση του ΚΚΕ, για την ανάγκη διαμόρφωσης σήμερα μιας δυνατής εργατικής-λαϊκής αντιπολίτευσης, με ισχυρό ΚΚΕ παντού, που θα παλεύει για τα καθημερινά λαϊκά προβλήματα και ταυτόχρονα θα διαμορφώνει τις προϋποθέσεις για την οριστική επίλυσή τους, με ριζικές ανατροπές στην οικονομία και την κοινωνία.
Μάλιστα με αυτά τα κριτήρια το ΚΚΕ θα στηρίξει τους υποψηφίους των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην επερχόμενη μάχη των τοπικών και περιφερειακών εκλογών.
Σύμφωνα, εξάλλου, με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, ο κ. Σγουρός σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση, ανέφερε ότι παρουσίασε στον γγ του ΚΚΕ την πλήρη εικόνα για την Περιφέρεια Αττικής.«Ενημέρωσα για όλα τα θέματα και, φυσικά, άκουσα και τις απόψεις του γγ του ΚΚΕ.
Σέβομαι όλες τις απόψεις και ιδιαιτέρως του ΚΚΕ, γιατί θεωρώ ότι πάντα είναι ένας αξιόπιστος συνομιλητής. Οι διαφορές μας είναι υπαρκτές, αλλά όχι ικανές στο να μας αποτρέπουν από το να έχουμε μια καθαρή σχέση» ανέφερε.


bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης