Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Μιχελάκης (υπ. Εσωτερικών) - Τεράστιο λάθος η διεξαγωγή πρόωρων εθνικών εκλογών

Γ. Μιχελάκης (υπ. Εσωτερικών) - Τεράστιο λάθος η διεξαγωγή πρόωρων εθνικών εκλογών
Κατ' αρχήν νομικό θέμα το αν θα τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή και όχι μόνον πολιτικό, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών
Τεράστιο λάθος χαρακτήρισε τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.
«Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή το να γίνουν εθνικές εκλογές είναι τεράστιο λάθος. Δεν μπορώ να μαντέψωμ αλλά εγώ λέω ότι δεν πρέπει να γίνουν, θα είναι εγκληματικό να γίνουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Ο Σαμαράς είναι κατηγορηματικός και η δήλωση η δική μου είναι ότι είναι εγκληματικό» σημείωσε και συμπλήρωσε ότι κανείς ωστόσο δεν μπορεί να μαντέψει τις εξελίξεις.
Παράλληλα, ο κ. Μιχελάκης υπενθύμισε ότι ο πρώτος γύρος των δημοτικών εκλογών θα διεξαχθεί στις 18 Μαΐου και ο δεύτερος μία εβδομάδα αργότερα, μαζί με τις ευρωεκλογές.
Ερωτηθείς αν πρέπει να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε ότι αυτό δεν είναι θέμα μόνον πολιτικής βούλησης, προσθέτοντας ότι «είναι κατ' αρχήν νομικό. Είναι κατ' αρχήν να καταλήξει η έρευνα η δικαστική που βρίσκεται σε εξέλιξη. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει η Χρυσή Αυγή να μείνει εντός νόμου. Εντός νόμου για να αντιμετωπίζει τις συνέπειες του νόμου σε όσα κατηγορείται».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης