Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Αβραμόπουλος- "Αναγκαία η εθνική ενότητα για την επίλυση των προβλημάτων"

Δ. Αβραμόπουλος-
Δύναμη και αντοχή ευχήθηκε ο υπ. Εθνικής Άμυνας, κατά τη διάρκεια της τελετής κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του υπουργείου
Στην εθνική προσπάθεια που καταβάλλεται για να επιλυθούν τα προβλήματα, να αποκατασταθούν οι αδικίες, και η Ελλάδα να ξαναβρεί την προοπτική της, αναφέρθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατά τη διάρκεια της τελετής κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του υπουργείου.
Ο κ. Αβραμόπουλος επισήμανε  την ανάγκη συνεννόησης, συνεργασίας και ενότητας για να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα καθώς αυτές αφορούν σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό.
Παράλληλα ευχήθηκε δύναμη και αντοχή σε όλους και όλες που υπηρετούν τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας "έπεσε" στον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Αθανάσιο Τσέλιο.
Ο αρχηγός ΓΕΣ και πέντε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και του υπουργείου (δύο του Στρατού, ένας της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο γυναίκες πολιτικοί υπάλληλοι) - στους οποίους "έπεσε" το φλουρί στις άλλες πρωτοχρονιάτικες πίτες- θα έχουν την ευκαιρία να φιλοξενηθούν για επτά ημέρες σε ξενοδοχεία 5 αστέρων της επικράτειας. Η φιλοξενία αφορά δύο άτομα.
Στην εκδήλωση παρέστησαν η αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αθανάσιος Δαβάκης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος, ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Ευάγγελος Τουρνάς, αξιωματικοί των Τριών Όπλων των Ενόπλων Δυνάμεων, στελέχη του υπουργείου, αντιπροσωπείες ενώσεων αποστράτων αξιωματικών κ.α.

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης