Τελευταία Νέα
Πολιτική

"Ανοιχτός" ο Πολύδωρας σε συνάντηση με τον Καμμένο- Πιθανή η συνεργασία με στελέχη που έχουν ψηφίσει το μνημόνιο

Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας των ΑΝ.ΕΛ στις εκλογές με στελέχη που έχουν ψηδίσει τα μηνμόνια
Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαδικασίες για μια ευρύτερη συμμαχία των δυνάμεων στον χώρο της Λαϊκής Δεξιάς.
Συγκεκριμένα το Σάββατο 11 Ιανουαρίου συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος, Πάνου Καμμένου, ενώ την επόμενη ημέρα θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο επί της οδού Συγγρού ημερίδα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Το κύριο αντικείμενο της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου θα είναι η στάση του κόμματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές και αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για το πολιτικό στίγμα των δημοτικών και των περιφερειακών εκλογών αλλά και των ευρωεκλογών.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα τεθεί και το θέμα της συνεργασίας του κόμματος με τον Βύρωνα Πολύδωρα, το οποίο άνοιξε ο Πάνος Καμμένος με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό.
Από την πλευρά του ο κ. Πολύδωρας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνάντησης με τον κ. Καμμένο δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Θα δούμε».
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα προταθεί στο Εθνικό Συμβούλιο «να στρογγυλέψει τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια για τη συνεργασία με στελέχη που θα ήθελαν να συνεργαστούν με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά έχουν ψηφίσει στο παρελθόν τα μνημόνια, και σήμερα είναι αντίθετα με την κυβερνητική πολιτική».
Σημειώνεται ότι με απόφαση του Συνεδρίου οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν συνεργάζονται μέχρι τώρα, με στελέχη που έχουν ψηφίσει το μνημόνιο και αποκλείουν επίσης μελλοντική συνεργασία.
Ωστόσο στελέχη του κόμματος, επισημαίνουν ότι εάν χαλαρώσουν οι όροι και οι προϋποθέσεις για τη συμμαχία με στελέχη που είχαν ψηφίσει μνημόνια, αλλά σήμερα είναι απέναντι, μπορούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «να προσελκύσουν ανθρώπους καταξιωμένους για να ενισχύσουν την κοινή προσπάθεια».

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης