Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ν. Μπακογιάννη- Ανησυχητική η απόδραση Ξηρού- Πιθανό να ετοιμάζεται μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα

Ν. Μπακογιάννη- Ανησυχητική η απόδραση Ξηρού- Πιθανό να ετοιμάζεται μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα
"Φανερή η συνεργασία της εγχώριας τρομοκρατίας με το οργανωμένο έγκλημα,  με στόχο μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα" επισημαίνει η βουλευτής της ΝΔ
Τον προβληματισμό της για την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη, χαρακτηρίζοντας την ως ένα εξαιρετικά ανησυχητικό συμβάν τονίζει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.
"Σε συνέχεια της εξαφάνισης των Μαζιώτη και Ρούπα και σε συνδυασμό με βάσιμες ενδείξεις ότι υπάρχει συνεργασία της εγχώριας τρομοκρατίας με το οργανωμένο έγκλημα, όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ενδέχεται να ετοιμάζεται μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα" επισημαίνει η βουλευτής της ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι η Ελληνική πολιτεία οφείλει άμεσα να αντιδράσει δυναμικά και αποτελεσματικά.
"Υπάρχει ανάγκη να επανεξετάσουμε το θεσμικό πλαίσιο και τον τρόπο εφαρμογής του. Κυρίως όμως το μήνυμα πρέπει να είναι από όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας, ότι η δημοκρατία δεν εκδικείται, όμως αμύνεται και οφείλει να λαμβάνει μέτρα για την προστασία των θεσμών της" σημειώνει.

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης