Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν. Δένδιας (υπ. Δημ. Τάξης) - Η ελληνική κοινωνία, ομονοούσα, θα κερδίσει τη μάχη κατά της τρομοκρατίας

Ν. Δένδιας (υπ. Δημ. Τάξης) - Η ελληνική κοινωνία, ομονοούσα, θα κερδίσει τη μάχη κατά της τρομοκρατίας


Οι σφαίρες στην οικία του γερμανού πρέσβη στην πραγματικότητα ρίχθηκαν εναντίον της ελληνικής κοινωνίας, επισήμανε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης
«Η ελληνική κοινωνία του 2014 θα δώσει τη μάχη κατά της τρομοκρατίας και ομονοούσα θα την κερδίσει», δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Ν. Δένδιας, κατά την επίσκεψή του, σήμερα, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, όπου αντάλλαξε ευχές με αστυνομικούς της Κέρκυρας.
Όσον αφορά την επίθεση στην οικία του γερμανού πρέσβη, ο κ. Δένδιας τόνισε ότι στην πραγματικότητα οι σφαίρες ήταν εναντίον της ελληνικής κοινωνίας, του ελληνικού κράτους και της προσπάθειας που κάνει για ανάκαμψη.
Παράλληλα, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, «για την τεράστια υπηρεσία που προσφέρουν στην ελληνική κοινωνία, την προστασία της ζωής, της περιουσίας, της αξιοπρέπειας των ελλήνων πολιτών, με αιματηρές θυσίες».
Ο υπουργός αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η Ελληνική Αστυνομία θρήνησε θύματα το 2013 στην προσπάθειά της για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των ελλήνων πολιτών.
Νωρίτερα το πρωί ο υπουργός παρέστη με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Σπύρο Σπύρου και τον Δήμαρχο Κέρκυρας Γιάννη Τρεπεκλή στη δοξολογία, που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κέρκυρας. Μετά το πέρας της δοξολογίας, ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε στην κρίση που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Ξέρω πόσο δύσκολα ήταν αυτά τα χρόνια που πέρασαν, ελπίζω ότι από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα» και ευχήθηκε το 2014 να είναι η χρονιά που θα βγούμε από την κρίση και θα μπορέσει η ελληνική κοινωνία να περάσει στην ανάπτυξη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης