Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σύσκεψη για τα προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησε ο Γ. Καμίνης με εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ

Σύσκεψη για τα προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησε ο Γ. Καμίνης με εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ
Συμφώνησαν την ανάγκη μέτρων για τον περιορισμό του παράνομου εμπρίου, της λειτουργίας των οίκων ανοχής και άλλων προβλημάτων του κέντρου
Σύσκεψη με κύριο θέμα την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας μετά την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας, πραγματοποιήθηκε στο δημαρχιακό μέγαρο μετά από πρωτοβουλία του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη.
Στη σύσκεψη συμμετείχε εκπροσωπώντας την ΕΛΑΣ ο γενικός διευθυντής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, υποστράτηγος, Κώστας Μιχαιρίνας.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Καμίνης υπογράμμισε την ανάγκη για ευταξία και ιδίως για την αντιμετώπιση της παράνομης στάθμευσης αυτοκινήτων, καθώς και τον έλεγχο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Στη σύσκεψη συζητήθηκε επίσης το πλαίσιο συνεργασίας σε αρμοδιότητες που ασκούν παράλληλα η Ελληνική Αστυνομία και ο δήμος Αθηναίων και συμφωνήθηκε η ανάγκη δράσης τόσο στο ζήτημα της παράνομης στάθμευσης όσο στον περιορισμό του παράνομου εμπορίου, του ελέγχου στη λειτουργία των οίκων ανοχής, των λαϊκών αγορών, καθώς επίσης και της καταστρατήγησης των κανόνων κατάληψης κοινόχρηστου χώρου. 

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης