Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συνελήφθησαν στην Πάτρα φαντάροι για ένοπλες ληστείες

Συνελήφθησαν στην Πάτρα φαντάροι για ένοπλες ληστείες
Αναζητείται ακόμη ένα άτομο
Τέσσερις στρατιώτες και ένας πολίτης συνελήφθησαν στην Πάτρα για διάπραξη σωρείας ληστειών σε καταστήματα της περιοχής. Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στον ανακριτή Πατρών. Η αστυνομία αναζήτά ένα ακόμη άτομο.
Σε βάρος των συλληφθέντων έχει σχηματιστεί δικογραφία που περιλαμβάνει τα κατά περίσταση αδικήματα της συγκρότησης- ένταξης σε εγκληματική ομάδα, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της διάπραξης ληστειών κατά συναυτουργία και κατά εξακολούθηση, καθώς και της παράνομης κατοχής όπλων και ναρκωτικών.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, Ανδρέα Τσαουρδά, η εξάρθρωση της εγκληματικής ομάδας ξεκίνησε μετά τη ληστεία σε σούπερ μάρκετ της περιοχής του Αγίου Διονυσίου, σε συνδυασμό με τα στοιχεία που είχαν συλλεχθεί έπειτα από ληστείες σε καταστήματα της Πάτρας.
Σημειώνεται ότι οι τέσσερις στρατιώτες υπηρετούν τη θητεία τους σε στρατόπεδο της περιοχής της Πάτρας. Το προανακριτικό έργο και οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών συνεχίζονται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης