Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εξαρθρώθηκε συμμορία πακιστανών κακοποιών

Εξαρθρώθηκε συμμορία πακιστανών κακοποιών
Εμπλέκονται στην απαγωγή 27χρονου στα Καλύβια Αττικής, αλλά και σε δύο ληστείες στην ίδια περιοχή
Συμμορία επικίνδυνων κακοποιών, μέλη της οποίας ήταν πακιστανοί υπήκοοι, εξάρθρωση η Ελληνική Αστυνομία.
Η συμμορία εμπλέκεται στην απαγωγή 27χρονου ημεδαπού τον περασμένο Ιούλιο στα Καλύβια Αττικής, καθώς επίσης και σε πυροβολισμούς τον περασμένο Σεπτέμβρη, στα Μέγαρα Αττικής, κατά αστυνομικών, όταν οι τελευταίοι επιχείρησαν να ελέγξουν το όχημα στο οποίο επέβαιναν κάποιοι από τους δράστες. Ακόμη ενέχονται σε δύο ληστείες στα Καλύβια Αττικής.
Η αστυνομία έχει συλλάβει 4 από τα 10 μέλη της συμμορίας, ηλικίας 57, 43, 27 και 50 ετών στους Αγίους Αναργύρους Αττικής.
Ηγετικό ρόλο στην υπόθεση της αρπαγής του 27χρονου, όπως προέκυψε από τις έρευνες, είχε ο 57χρονος συλληφθείς και ένας ομοεθνής του 36 ετών, ο οποίος αναζητείται.
Παράλληλα, από τις έρευνες που έχει πραγματοποιήσει η ΕΛ.ΑΣ. σε σπίτια που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ένα δίκαννο κυνηγητικό όπλο, φυσίγγια, μαχαίρι και μπαλτάς.
Σημειώνεται ότι μέλη της εγκληματικής οργάνωσης έχουν κατηγορηθεί και συλληφθεί κατά το παρελθόν για συναφή, καθώς και για άλλα αδικήματα, όπως αρπαγή, ληστεία, κλοπές, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παραβίαση περιοριστικών όρων, λαθρεμπόριο κ.ά., ενώ ο 57χρονος συλληφθείς Πακιστανός, αρχηγικό μέλος της οργάνωσης έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης