Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΚΕΔΕ – Να μη συνδεθεί με απολύσεις η καταγραφή του προσωπικού στους Δήμους

tags :
ΚΕΔΕ – Να μη συνδεθεί με απολύσεις η καταγραφή του προσωπικού στους Δήμους
Συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών

Την άποψη ότι η εν εξελίξει καταγραφή του προσωπικού των Δήμων από το υπουργείο Εσωτερικών δεν μπορεί να συνδέεται με απολύσεις και με διαθεσιμότητες εξέφρασε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Κ.Ασκούνης κατόπιν της συνάντησης που είχε αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ με την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών.
«Η δική μας πρόταση για την εθελοντική διαδημοτική κινητικότητα αποτελεί τη μόνη εφικτή διέξοδο στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί» ανέφερε ο κ.Ασκούνης.
Αναφορικά με τη μελέτη για την καταγραφή του προσωπικού που απεστάλη στους δήμους από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκο, ο κ. Ασκούνης διευκρίνισε ότι συμφωνήθηκε να επικαιροποιηθούν σε συνεργασία με τους δήμους τα στοιχεία της πρώτης καταγραφής στην οποία έχει προχωρήσει το υπουργείο.
Όπως ανέφερε, στην καταγραφή αυτή θα ληφθούν υπόψη οι ιδιαιτερότητες του κάθε δήμου και επίσης θα συγκροτηθεί μία μόνιμη Επιτροπή από εκπροσώπους του υπουργείου Εσωτερικών, της ΚΕΔΕ και των εργαζομένων, η οποία θα αναλάβει να φέρει σε πέρας όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης