Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φ. Γεννηματά- «Στοίχημα» η προσπάθεια που γίνεται στα ΕΑΣ

Φ. Γεννηματά- «Στοίχημα» η προσπάθεια που γίνεται στα ΕΑΣ
Μικρή βοήθεια για ανθρώπους κοντά στη συντάξη χαρακτήρισε την εθελούσια έξοδο η κ. Γεννηματά
Εξαιρετικής σημασίας χαρακτήρισε  η αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φ. Γεννηματά, την προσπάθεια που γίνεται στα ΕΑΣ, όχι διότι είναι μία εξαιρετικής σημασίας επιχείρηση για τις ένοπλες δυνάμεις και την αμυντική πολιτική της χώρας, αλλά αν πετύχει αυτή η προσπάθεια, θα μπορέσει να γίνει μοντέλο και για άλλες προσπάθειες αναδιάρθρωσης.
Η κ. Γεννηματά τόνισε ότι καμία άλλη εταιρεία του Δημοσίου δεν έχουν μπροστά της στοίχημα όπως έχουν τα ΕΑΣ.
Η αναπληρωτής υπουργός μιλώντας στον ρ/σ Βήμα FM , για τη σχετική συμφωνία με την τρόικα, ανέφερε ότι το σχέδιο έχει εγκριθεί στο σύνολό του και η εταιρεία θα κριθεί στο τέλος του 2014, ενώ προβλέπεται να έχει τρία εργοστάσια, με τα οποία θα μπορεί να παράγει όπλα και πυρομαχικά.
Για τους όρους της εθελουσίας εξόδου, η κ. Γεννηματά υποστήριξε προκλητικά ότι θα είναι μία μικρή βοήθεια για ανθρώπους κοντά στη σύνταξη.
Σε ό,τι αφορά στο σχέδιο αναδιάρθρωσης ανέφερε ότι είχε πολύ συγκεκριμένα οικονομικά στοιχεία, ενώ υπογράμμισε ότι βοήθησε πάρα πολύ η διοίκηση της εταιρείας, διότι σταμάτησε η επίσχεση εργασίας, μπήκε μπροστά η γραμμή παραγωγής και οι εργαζόμενοι εξακολουθούν να παίρνουν έναντι για αυτά που τους οφείλονται.

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης