Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

MIG: Σε Skyserv Handling Services μετονομάζεται η Olympic Handling - Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 38 εκατ. ευρώ

tags :
MIG: Σε Skyserv Handling Services μετονομάζεται η Olympic Handling - Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 38 εκατ. ευρώ
Η αλλαγή της εταιρικής ταυτότητας εταιρείας θα ολοκληρωθεί στο επόμενο διάστημα.
Την αλλαγή επωνυμίας της θυγατρικής της εταιρείας Olympic Handling σε Skyserv Handling Services, ανακοίνωσε η εταιρεία Marfin Investment Group (MIG).
Η Skyserv προχωρά σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 38εκ. περίπου με πλήρη κάλυψη της αύξησης από τη MIG. Ο σκοπός της κεφαλαιακής ενίσχυσης της εταιρείας είναι η βελτιστοποίηση της κεφαλαιακής της δομής, η αύξηση της ανταγωνιστικότητας της εταιρείας και η ομαλή υλοποίηση του νέου επιχειρηματικού της πλάνου, με βάση την στρατηγική που υπαγορεύτηκε από τις πρόσφατες σημαντικές αλλαγές στον χώρο των εγχώριων αερομεταφορών.
Η Skyserv δραστηριοποιείται στον κλάδο της επίγειας εξυπηρέτησης αεροπορικών εταιρειών στον Ελληνικό χώρο. Το επιχειρηματικό πλάνο της επόμενης τριετίας προσβλέπει στην ενίσχυση των μεριδίων αγοράς, στη διεύρυνση διεθνών στρατηγικών συνεργιών και επιστροφή στην κερδοφορία σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Η βελτίωση των επιδόσεων του ελληνικού τουρισμού καθώς και ο ραγδαία αυξανόμενος αριθμός πτήσεων charter προς ελληνικούς προορισμούς, δημιουργούν συνθήκες σημαντικής ανάκαμψης των δραστηριοτήτων της εταιρείας τα επόμενα χρόνια. Ήδη το 2013, η εταιρεία κατάφερε να αυξήσει κατά 13% τον αριθμό των πτήσεων που εξυπηρέτησε , μη συμπεριλαμβανομένης της Olympic Air. Παράλληλα το 2013, η εταιρεία εξασφάλισε νέα μακροχρόνια συμβόλαια ενισχύοντας την πελατειακή της βάση. Η ενίσχυση των δραστηριοτήτων της αναμένεται να συνεχιστεί και κατά το 2014, στο τέλος του οποίου η αύξηση των εξυπηρετούμενων πτήσεων προβλέπεται ότι θα κινηθεί με διψήφιο ποσοστό ανόδου.
Παράλληλα, η εταιρεία συνεχίζει με εντατικό ρυθμό τις προετοιμασίες για την πιστοποίηση της κατά ISAGO η οποία αναμένεται να γίνει μέχρι τον Απρίλιο του 2014. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση συνάδει με τον στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών για τις οποίες άλλωστε η εταιρεία έχει λάβει σειρά διακρίσεων την τελευταία διετία από διεθνείς αεροπορικές εταιρείες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης