Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Γεωργιάδης (υπ.Υγείας): Δεν θα υπάρξει κανένας αιφνιδιασμός για τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ

tags :
Γεωργιάδης (υπ.Υγείας): Δεν θα υπάρξει κανένας αιφνιδιασμός για τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ
Πρέπει να σταματήσουν την απεργία


Νέα έκκληση στους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ να σταματήσουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις απευθύνει ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, υπογραμμίζοντας ότι εφόσον λήξει η απεργία και προσέλθουν στην εργασία τους για ένα μήνα δεν θα υπάρξει καμία κινητικότητα ή διαθεσιμότητα.
«Δεν θα υπάρξει κανένας αιφνιδιασμός, προϋπόθεση είναι να λήξει η απεργία, στην αντίθετη περίπτωση θα υποχρεωθώ να βρω άλλες λύσεις» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ.
Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι  για το σχέδιο για την πρωτοβάθμια Υγεία έχει ενημερωθεί από την αρχή ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ χαρακτήρισε θεμιτές τις όποιες μεμονωμένες αντιδράσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.
«Δεν ασκώ προσωπική πολιτική δεν έχει να κάνει με το αν θα υπαναχωρήσει ο υπουργός, δεν θα υπαναχωρήσει η κυβέρνηση. Δεν θα πέσει η κυβέρνηση, το τελευταίο που θα χρειαζόταν η χώρα είναι πολιτική αστάθεια όταν αρχίζει να ανακάμπτει» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης, υπογραμμίζοντας πως επί της ουσίας δεν υπάρχει ούτε ένα κόμμα που να διαφωνεί για τη μεταρρύθμιση.
«Μπορεί κάποιοι να βρίσκουν διαφωνίες για στήσουν καβγά, αλλά δεν είναι ώρα για καβγάδες γιατί η μεταρρύθμιση είναι σημαντική» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Γεωργιάδης.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης