Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ): Θεσμικά ακραία και εθνικά ανεύθυνη η πρόταση δυσπιστίας - Κύριε Τσίπρα, η πράξη του συκοφάντη ειναι πράξη άτιμη κατα το ποινικό δίκαιο

tags :
Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ): Θεσμικά ακραία και εθνικά ανεύθυνη η πρόταση δυσπιστίας - Κύριε Τσίπρα, η πράξη του συκοφάντη ειναι πράξη άτιμη κατα το ποινικό δίκαιο
Έχουμε μπροστά μας την ομολογία πολιτικού αδιεξόδου του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, χαρακτηρίζοντας "θεσμικά ακραία και εθνικά ανεύθυνη" την πρόταση δυσπιστίας της αξιωματική αντιπολίτευση. "Το μεγάλο στοίχημα για τη χώρα είναι η έξοδος από ο μνημόνιο", υπογράμμισε και χαρακτήρισε το ΣΥΡΙΖΑ "κόμμα της συγκυρίας". "Ευρώ χωρίς μνημόνιο δεν υπάρχει. Υπάρχει κάτι τρισχειρότερο: Υπάρχει μνημόνιο χωρίς ευρώ", τόνισε στη συνέχεια.
"Έχουμε πλήρη γνώση και συνείδηση του πώς νιώθουν οι Έλληνες", επισήμανε ο ίδιος και προσέθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τίποτα να πει επί της ουσίας.
"Η Ευρώπη αδυνατεί να καταλάβει τα πραγματικά αίτια της κρίσης. Παλεύουμε με μια συντηρητική, νεοφιλελεύθερη, δεξιά Ευρώπη", σημείωσε ο κ. Βενιζέλος, προσθέτοντας πάντως ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο...
"O ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει την ταύτισή του με τους ΑΝΕΛ", υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος, ενώ έκανε λόγο για όσμωση με τη Χρυσή Αυγή... "Πάσχουν από ιστορική σύγχυση όσοι θεωρούν της πύλες του Ραδιομεγάρου, ανάλογες με τις πύλες του Πολυτεχνείου", συμπληρώνει ο κ. Βενιζέλος, ενώ τόνισε: "Περιμένουμε 25 μέρες να καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ την προταση για την εξεταστική επιτροπή για τα υποβρύχια".
"Προειδοποιώ τον κ. Τσίπρα ότι η πράξη του συκοφάντη ειναι πράξη άτιμη κατα το ποινικό δίκαιο", δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. "Δεν υπήρχε ούτε υπάρχει σχέδιο Β", συμπλήρωσε.
"Η βιωσιμότητα του χρέους είναι απολύτως διασφαλισμένη. Εχουμε τα δεύτερα μικρότερα επιτόκια μετά την Γερμανία, 2,1%. Ούτε το δημοσιονομικό, ούτε το χρηματοδοτικό κενό είναι πρόβλημα. Αυτό πρέπει να καταλάβει η Τρόικα. Οι στόχοι είναι μακροοικονομική. Το ζητούμενο είναι ανάπτυξη, απασχόληση", ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και τόνισε: "Το εννοούμε απολύτως: Όχι νέα δημοσιονομικά μέτρα, όχι νέες περικοπές μισθών και συντάξεων". Υποστήριξε την προστασία της πρώτης κατοικίας.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης