Τελευταία Νέα
Ελλάδα

ΕΚΤ: Μειώθηκαν κατά 1 δισ. ευρώ οι καταθέσεις στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο - Συνεχίζεται η πτώση και στην Κύπρο - Υποχώρησαν κατά -1% στα 35,56 δισ. ευρώ - Αυξάνονται οι καταθέσεις σε Ιρλανδία και Πορτογαλία

tags :
ΕΚΤ: Μειώθηκαν κατά 1 δισ. ευρώ οι καταθέσεις στην Ελλάδα  τον Σεπτέμβριο - Συνεχίζεται η πτώση και στην Κύπρο - Υποχώρησαν κατά -1% στα 35,56 δισ. ευρώ - Αυξάνονται οι καταθέσεις σε Ιρλανδία και Πορτογαλία
Κατά 1 δισ. ευρώ μειώθηκαν οι τραπεζικές καταθέσεις στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, φτάνοντας στα 135,7 δισ. ευρώ, ενώ τον ίδιο μήνα οι καταθέσεις στις κυπριακές τράπεζες μειώθηκαν κατά -1% στα 35,56 δισ. ευρώ.
Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι το ύψος των καταθέσεων που μετρά η ΕΚΤ διαφέρει ελαφρώς από αυτό της Τράπεζας της Ελλάδος καθώς δεν συμπεριλαμβάνονται ορισμένα στοιχεία μέσα.
Μειωμένες ήταν και οι καταθέσεις σε Ισπανία, Ιταλία και Σλοβενία, ενώ αντίθετα καταγράφηκε αύξηση των καταθέσεων σε Ιρλανδία και Πορτογαλία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης