Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Επιστολή Αλέξη Τσίπρα στον Martin Schulz για να μη διακοπεί η παροχή δορυφορικής κάλυψης στα προγράμματα της απεργιακής ΕΡΤ - Το αίτημα του Παντελή Καψή είναι εκτός της δικαιοδοσίας του

tags :
Επιστολή Αλέξη Τσίπρα στον Martin Schulz για να μη διακοπεί η παροχή δορυφορικής κάλυψης στα προγράμματα της απεργιακής ΕΡΤ - Το αίτημα του Παντελή Καψή είναι εκτός της δικαιοδοσίας του
Να μην διακοπεί η υπηρεσία παροχής δορυφορικής κάλυψης στα προγράμματα των εργαζομένων της απεργιακής ΕΡΤ ζητά με επιστολή του στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Martin Schulz, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
"Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μια τέτοια αίτηση πρέπει να απορριφθεί για διάφορους λόγους, που σχετίζονται με την υπεράσπιση της δημοκρατίας, της ελευθερίας της έκφρασης και το σεβασμό των συμβάσεων της ΠΟΣΠΕΡΤ (ως νομίμου εκπροσώπου των εργαζομένων της ΕΡΤ) με τον SES ASTRA", αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Τσίπρας, ο οποίος καλεί τον Schulz να μεσολαβήσει στο να συνεχιστεί η υπηρεσία παροχής δορυφορικής κάλυψης στα προγράμματα των εργαζομένων της ΕΡΤ, καθώς το του Παντελή Καψή, "είναι έξω από τη δικαιοδοσία του".
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζει την εκκρεμή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το λουκέτο στην ΕΡΤ προσθέτοντας ότι τυχόν σιγή στο πρόγραμμα των πρώην εργαζομένων της ΕΡΤ "θα σιγήσει κάθε εναλλακτική φωνή που διαφωνίε με την κυβέρνηση όχι μόνο για τους Έλληνες που ζουν στην Ελλάδα αλλά και για αυτούς που ζουν στο εξωτερικό".
"Η ελληνική κυβέρνηση έχει προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα αυτοσχέδιο τηλεοπτικό κανάλι ("Δημόσια Τηλεόραση"), το οποίο έχει ήδη απαξιωθεί από το κοινό ως μεροληπτικό υπέρ της κυβέρνησης", αναφέρει ο κ. Τσίπρας.
"Η διακοπή της δορυφορικής μετάδοσης της ΝΕΤ και ΕΤ3 θα φιμώσει οποιαδήποτε εναλλακτική πολιτική φωνή, η οποία διαφωνεί με την κυβέρνηση, όχι μόνο για το κοινό της Ελλάδας, αλλά και για το ελληνόφωνο κοινό στο εξωτερικό", καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης