Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Σαμαράς: Απάνθρωπη η δολοφονία του Π. Φύσσα - Δεν θα αφήσουμε τους νεοναζί να αποσταθεροποιήσουν και να δηλητηριάσουν τη χώρα - Η Δημοκρατία μας είναι ισχυρότερη από όσο φαντάζονται οι εχθροί της

tags :
Σαμαράς: Απάνθρωπη η δολοφονία του Π. Φύσσα - Δεν θα αφήσουμε τους νεοναζί να αποσταθεροποιήσουν και να δηλητηριάσουν  τη χώρα - Η Δημοκρατία μας είναι ισχυρότερη από όσο φαντάζονται οι εχθροί της
Διάγγελμα απηύθυνε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή τη δολοφονία του Π. Φύσσα χτες από μέλος της Χρυσής Αυγής, στέλνοντας μήνυμα ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει στους επίγονους των ναζί να αποσταθεροποιήσουν και να δηλητηριάσουν τη χώρα.
Η οικονομική ανάκαμψη πλησιάζει, τόνισε ο πρωθυπουργός και δεν υπάρχει χρόνος για διαμάχες και βία.
Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε απάνθρωπη τη δολοφονία του Π. Φύσσα .
« Η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει στους επίγονους των Ναζί να υποσκάπτουν τα θεμέλια της κοινωνίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Οι πολιτικές διαφωνίες δεν λύνονται με τη βία, ούτε με αίμα, σημείωσε ο πρωθυπουργός.
Και πρόσθεσε: Ο λαός υπομένει τις μεγαλύτερες θυσίες για να νικήσει την κρίση. Οι όποιες πολιτικές διαφωνίες λύνονται με διάλογο δημοκρατικό.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Το ξέρουμε όλοι ότι η χώρα βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή.
Και ότι ο λαός μας υπομένει τις μεγαλύτερες θυσίες.
Για να νικήσει την κρίση. Και να πετύχει την οικονομική του αναγέννηση.
Δεν είναι ώρα για εσωτερικές διαμάχες. Ούτε για ένταση.
Οι όποιες πολιτικές διαφωνίες λύνονται με διάλογο δημοκρατικό, όχι με διαφωνίες εμπρηστικές, ούτε με τη βία, απ΄ όπου και αν προέρχεται, και – πολύ περισσότερο - όχι με το αίμα. Που μας διαιρεί μέσα και μας εκθέτει έξω από την Ελλάδα.
Όπως συνέβη με την απάνθρωπη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, που κάθε Έλληνας καταδικάζει με απέχθεια.
Αγωνίζομαι και θα αγωνιστώ μέχρι τέλους για να τελειώσει η ανηφόρα των θυσιών του Ελληνικού λαού.
Όμως, η κατηφόρα της βίας καταστρέφει κάθε προοπτική να αποκτήσει η Ελλάδα εκείνο που της αξίζει: ανάπτυξη, ειρήνη και ευημερία. Ας σεβαστεί λοιπόν ο καθένας το λαό, τους κόπους και τις θυσίες του.
Και βεβαίως, αυτή η κυβέρνηση, είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει στους επίγονους των ναζί να δηλητηριάζουν την κοινωνική μας ζωή, να εγκληματούν, να τρομοκρατούν και να υποσκάπτουν τα θεμέλια της χώρας που γέννησε τη Δημοκρατία!
Η Δημοκρατία είναι πολύ πιο ισχυρή απ΄ όσο φαντάζονται οι εχθροί της!»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης