Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Citigroup: Εύθραυστη η κυβέρνηση στην Ελλάδα - Ορατός ο κίνδυνος πρόωρων εκλογών - Το ισχυρό αντιμνημονιακό αίσθημα θα είναι ο μεγάλος νικητής της κάλπης

tags :
Citigroup: Εύθραυστη η κυβέρνηση στην Ελλάδα - Ορατός ο κίνδυνος πρόωρων εκλογών - Το ισχυρό αντιμνημονιακό αίσθημα θα είναι ο μεγάλος νικητής της κάλπης
Εξαιρετικά εύθραυστη χαρακτηρίζει τη συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα η Citigroup, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της προώρης προσφυγής στις κάλπες.
"Ο κυβερνητικός συνασπισμός στην Ελλάδα παραμένει εύθραυστος", υποστηρίζουν οι αναλυτές της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας, σε νέα, σημερινή 10σέλιδη έκθεσή τους "Euro Area: Sovereign Debt Crisis Update - ECB Comments on OMT, SRM and Monetary Policy", την οποία εξασφάλισε και παρουσιάζει το www.bankingnews.gr.
Αποτιμώντας η Citigroup τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, με αιχμή τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, τονίζει: Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων καταδεικνύουν τον κίνδυνο, σε περίπτωση πρόωρων εκλογών, να υπάρξει νίκη των αντιευρωπαϊκών - αντιμνημονιακών κομμάτων.
"ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία δίνουν μάχη για την πρώτη θέση στις δημοσκοπήσεις, διατηρώντας ωστόσο τα ποσοστά τους", σχολιάζουν οι αναλυτές της Citigroup.
Όπως υποστηρίζουν επίσης, το ΠΑΣΟΚ βλέπει τα ποσοστά του ολοένα και να μειώνονται "κατοχυρώνοντας" πλέον επισήμως την τέταρτη θέση στις δημοσκοπήσεις, αρκετά πίσω από τη Χρυσή Αυγή που δείχνει να σταθεροποιείται στην τρίτη θέση.
"Το γενικό συμπεράσμα των τελευταίων δημοσκοπήσεων είναι ένα: Ο κυβερνητικός συνασπισμός χάνει τη δυναμική του, ενώ στον αντίποδα ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος", σπεύδει να επισημάνει η Citigroup.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης