Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Αλλαγές στελεχών στην Attica Bank

tags :
Αλλαγές στελεχών στην Attica Bank
Η Attica Bank γνωστοποιεί τις παρακάτω τοποθετήσεις διευθυντικών στελεχών:
1. Ο κ. Χρήστος Καλαμπόκης τοποθετείται από 24.1.2011 Γενικός Διευθυντής Θυγατρικών Εταιρειών Ομίλου. Ο κ. Καλαμπόκης είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, διαθέτει master στην Περιφερειακή Ανάπτυξη και έχει παρακολουθήσει μεταπτυχιακά προγράμματα στο LSE. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην Εμπορική Τράπεζα και την Τράπεζα Μακεδονίας-Θράκης και έχει διατελέσει μέλος σε γνωμοδοτικές επιτροπές, καθώς και μέλος του Δ.Σ. οργανισμών του Δημοσίου. Ο κ. Καλαμπόκης εργάζεται στην Attica Bank από το 1994 σε διευθυντικές θέσεις και την περίοδο 2007-2009 κατείχε την θέση του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών, Διοικητικών Υπηρεσιών και Κεφαλαιαγορών-Χρηματαγορών.
2. Ο κ. Ιωάννης Ιωαννίδης έχει τοποθετηθεί και παραμένει Γενικός Διευθυντής στη Γενική Διεύθυνση Επιχειρηματικής & Λιανικής Τραπεζικής, Κεφαλαιαγορών-Χρηματαγορών. Ο κ. Ιωαννίδης είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές στην Οικονομική Ανάλυση και την Οικονομετρία. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στις τράπεζες Εργασίας, Κεντρικής Ελλάδος και Μακεδονίας-Θράκης. Εργάζεται στην Attica Bank από το 1999 σε διευθυντικές θέσεις και κατέχει την θέση του Γενικού Διευθυντή από το 2007.
3. Ο κ. Ευάγγελος Δελής έχει τοποθετηθεί και παραμένει Γενικός Διευθυντής στη Γενική Διεύθυνση Οικονομικών-Λειτουργικών Εργασιών Τεχνολογίας και Κανονιστικού Πλαισίου, η οποία μετονομάζεται σε Γενική Διεύθυνση Διαχείρισης Κινδύνων-Οικονομικών και Λειτουργικής Στήριξης. Ο κ. Δελής είναι απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές στα Οικονομικά. Έχει διατελέσει στέλεχος της Millennium Bank. Στην Attica Bank εργάζεται από το 2004, αρχικά ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Διαχείρισης Κινδύνων και ως Γενικός Διευθυντής από το 2009.
4. Ο κ. Χρήστος Μάραντος τοποθετείται από 24.1.2011 Διευθυντής Οικονομικών Λειτουργιών και Προϋπολογισμού. Ο κ. Μάραντος είναι απόφοιτος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου. Στην Attica Bank εργάζεται από το 1996, αναλαμβάνοντας τη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών το 2003. Έχει διατελέσει μέλος επιστημονικών επιτροπών διαφόρων φορέων και είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης