Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Γ. Στουρνάρας (ΥΠΟΙΚ): Αν δεν γίνουν απολύσεις στο δημόσιο δεν θα πάρουμε τις επόμενες δόσεις – Το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών από πολιτικό ατύχημα θα ακυρώσει την προσπάθεια της κυβέρνησης

tags :
 Γ. Στουρνάρας (ΥΠΟΙΚ): Αν δεν γίνουν απολύσεις στο δημόσιο δεν θα πάρουμε τις επόμενες δόσεις – Το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών από πολιτικό ατύχημα θα ακυρώσει την προσπάθεια της κυβέρνησης
Κατηγορηματικός ότι αν δεν γίνουν απολύσεις στο δημόσιο δεν θα πάρουμε τις επόμενες δόσεις εμφανίζεται σε συνέντευξη του στην Real News o Yπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.
Όπως αποκαλύπτει η συνέχιση της οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος του Μνημονίου, εξαρτάται απόλυτα από το κατά πόσο η κυβέρνηση θα φανεί συνεπής στη δέσμευσή της να προχωρήσει σε απολύσεις στον δημόσιο τομέα.
Επίσης αναφερόμενος στο ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών από… πολιτικό ατύχημα, τονίζει ότι θα ακυρώσουν στην πράξη τη μεταρρυθμιστική προσπάθεια της κυβέρνησης. Να σημειωθεί ότι σε πρόσφατη συνέντευξη στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters ο κ. Στουρνάρας τόνισε ότι αν προκύψει χρηματοδοτικό κενό το 2015-2016 θα καλυφθεί από μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο και όχι από μειώσεις μισθών, συντάξεων και αύξηση φορολογίας.

Μπαράζ δηλώσεων για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών

Μπαράζ δηλώσεων – συνεντεύξεων είχαμε σήμερα σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών – αρχής γενομένης από τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά. Ο κ. Σαμαράς σε συνέντευξη του στα Νέα επαναλαμβάνει την επιθυμία του για εξάντληση της τετραετούς θητείας της κυβέρνησης, σημειώνοντας πως δεν θα επιδιώξει εκλογές, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν είναι διατεθειμένος να δεχθεί οποιονδήποτε εκβιασμό από οποιαδήποτε συμφέροντα.
Επίσης ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης ζητά να αποκλειστεί το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών ενώ ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει «ένα ατύχημα στην κυβέρνηση» λόγω της αντίδρασης των βουλευτών που την στηρίζουν, αφήνει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης