eSports & Games

NBA 2K22: Τα ratings και οι αντιδράσεις των κορυφαίων παικτών του δημοφιλούς video game

NBA 2K22: Τα ratings και οι αντιδράσεις των κορυφαίων παικτών του δημοφιλούς video game

Στο «96» το rating του πρωταθλητή Γιάννη Αντετοκούνμπο που ισοβαθμεί με άλλους τρεις παίκτες στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Σχετικά Άρθρα

H επίσημη κυκλοφορία του ΝΒΑ 2K22 δρομολογείται για τις 10 Σεπτεμβρίου, ωστόσο η εταιρία παραγωγής έχει ήδη δώσει στη δημοσιότητα τα ratings των παικτών για τη νέα σεζόν. Την κορυφή της λίστας μοιράζονται οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ και Στεφ Κάρι, με την αξιολόγηση τους να φτάνει τους 96 βαθμούς. O Λούκα Ντόντσιτς, που κοσμεί με την παρουσία του το εξώφυλλο του παιχνιδιού, έχει συλλέξει 94 πόντους.

Αναλυτικά οι 10 καλύτεροι παίκτες για το 2Κ22:
Screenshot_206.png

Αρκετοί superstars φαίνεται πως δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τα ratings τους. Ο ηγέτης των Νετς, Κέβιν Ντουράντ, υποστήριξε: «Δουλεύω πολύ σκληρά και κάνω τα πάντα άριστα στο παρκέ. Θα έπρεπε να έχω 99». Επίσης, ο Τρέι Γιανγκ (89) έδειξε τη δική του απογοήτευση γράφοντας στο Twitter: «Θα καταφέρετε επιτέλους;».

«Σκόραρα δύο φορές 50 πόντους στα playoffs και ισοφάρισα το ρεκόρ του Λάρι Μπερντ. Δεν ξέρω γιατί δεν εμφανίζεται η πρόοδος μου», δήλωσε ο Τζέισον Τέιτουμ που ξεκινά και φέτος με «90». Τέλος, με ειρωνικά emojis επέλεξε να σχολιάσει ο Τζέιμς Χάρντεν την ανάρτηση του ESPN στο Instagram σχετικά με τα δέκα κορυφαία ratings για το 2022.

Οι δύο καλύτεροι rookies είναι οι Κέιντ Κάνινγκχαμ (80) και Τζέιλεν Γκριν (79), που έμειναν ικανοποιημένοι από τις βαθμολογίες τους. Ωστόσο, δεν παρέλειψαν να ανεβάσουν πολύ ψηλά τον πήχη, υποστηρίζοντας πως μέχρι το τέλος της χρονιάς τα ratings τους θα βρίσκονται στο 88 και στο 85 αντίστοιχα.

Για άλλη μια χρονιά η 2Κ επέλεξε να μην δώσει τη μέγιστη δυνατή βαθμολογία σε εν ενεργεία superstar. Στο παρελθόν, συνολικά έξι παίκτες κατάφεραν να πετύχουν το εν λόγω επίτευγμα. Με 99 είχαν βαθμολογηθεί οι ΛεΜπρόν Τζέιμς (2Κ14), Κόμπι Μπράιαντ (2Κ9), Κέβιν Γκαρνέτ (2Κ9), Κρις Πολ (2Κ9) και Τιμ Ντάνκαν (2Κ6), ενώ ξεχωριστή είναι η περίπτωση του Σακίλ Ο'Νιλ που το rating του στο 2Κ2 έφτασε στο 100(!).

Πάνος Σταμούλης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης