Football Talk

Παίκτες vs προπονητές: Οι 5+1 περιπτώσεις, βλέπε Μέσι, που οι ποδοσφαιριστές… τσίνησαν με την αλλαγή τους! (video)

Παίκτες vs προπονητές: Οι 5+1 περιπτώσεις, βλέπε Μέσι, που οι ποδοσφαιριστές… τσίνησαν με την αλλαγή τους! (video)

Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν φυσικά να αγωνίζονται και τα 90 λεπτά συνεπώς το να έρχονται σε ρήξη με τους προπονητές τους λόγω μίας αλλαγής είναι κάτι… σύνηθες. Με αφορμή το περιστατικό ανάμεσα σε Λιονέλ Μέσι και Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, το BN Sports σας παρουσιάζει άλλες 5+1 περιπτώσεις κατά τις οποίες παίκτες έχουν βρεθεί σε παρόμοια θέση.

Σχετικά Άρθρα

Φωτιές άναψαν στο Παρκ Ντε Πρενς λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λυών. Ο Λιονέλ Μέσι πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη βασική ενδεκάδα των Παριζιάνων, όμως η απόφαση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να τον αντικαταστήσει με τον Ασράφ Χακίμι στο 76ο λεπτό ήταν κάτι που δεν του άρεσε, ήταν κάτι πρωτόγνωρο!

Κατά τη διάρκεια της εξόδου του από τον αγωνιστικό χώρο ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν θέλησε να ενδώσει στη χειραψία του προπονητή του, ενώ στη συνέχεια δεν συμμετείχε καν στους πανηγυρισμούς για τη νίκη της ομάδας.

Το «BN Sports» θυμάται άλλες 5+1 περιπτώσεις που οι ποδοσφαιριστές έχουν… στραβώσει εξ αιτίας της αλλαγής τους και σας τις παρουσιάζει:

1. Άντεμ Λιάγιτς vs Ντέλιο Ρόσι

Τον Μάιο του 2012 και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Φιορεντίνα με τη Νοβάρα (2-2) ο τότε προπονητής των «βιόλα», Ντέλιο Ρόσι, θέλησε να κάνει αλλαγή τον Άντεμ Λιάγιτς στο 32ο λεπτό. Ο παίκτης δεν είδε με τόσο καλό μάτι την απόφαση αυτή και αφού αποχώρησε από τις τέσσερις γραμμές, χειροκρότησε ειρωνικά τον προπονητή του.

Ο Ρόσι εκνευρίστηκε πάρα πολύ και στη συνέχεια οι δύο τους πιάστηκαν στα χέρια, με τους πιο ψύχραιμοι να τους χωρίζουν στη συνέχεια. Ο Ιταλός κόουτς σε δηλώσεις του έπειτα από το περιστατικό υποστήριξε πως ο ποδοσφαιριστής του μίλησε με ειρωνεία και στη συνέχεια τον εξύβρισε, υποστηρίζοντας πως σε εκείνο το σημείο «τα έχασε».

2. Σαντιό Μανέ vs Γιούργκεν Κλοπ

Ο Σαντιό Μανέ είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν φοβάται να κρύψει τα συναισθήματά του. Στη νίκη της Λίβερπουλ επί της Μπέρνλι με 3-0 για την 4η αγωνιστική της Premier League (31/08/19) ο Γιούργκεν Κλοπ αποφάσισε να αλλάξει τον Σενεγαλέζο – ο οποίος είχε σκοράρει το δεύτερο γκολ της αναμέτρησης –, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την έντονη αντίδραση του παίκτη.

Συγκεκριμένα ο Μανέ άρχισε να φωνάζει στον προπονητή του, με τον ίδιο να παραμένει όμως ψύχραιμος. Έπειτα από τη λήξη του ματς ο Κλοπ αποκάλυψε πως οι δύο τους τα βρήκανε τονίζοντας πως: «Είμαστε άτομα, είμαστε συναισθηματικοί. Ήμασταν κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Τι άλλο θα μπορούσε να είχε συμβεί; Δεν ήταν ένα τηλεφώνημα… Μιλήσαμε και το θέμα λύθηκε».

3. Ντιντιέ Ντρογκμπά vs Ρομπέρτο Μαντσίνι

Πίσω στο 2014 η Γαλατασαράι φιλοξενήθηκε από την Καραμπούκσπορ για την 25η αγωνιστική της Super Lig, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Στο 89ο λεπτό ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποφάσισε να αλλάξει τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, με την αντίδρασή του να μην είναι τόσο ψύχραιμη.

Ο Ντρογκμπά βγήκε εμφανώς εκνευρισμένος από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ στη συνέχεια κάθισε στον πάγκο της ομάδας και ξέσπασε στα… μπουκάλια.

4. Σέρχιο Αγουέρο vs Πεπ Γκουαρντιόλα

Τα έντονα παράπονα του Σέρχιο Αγουέρο προκάλεσε η απόφαση του Πεπ Γκουαρντιόλα να τον αλλάξει στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ το 2019 (2-2). Συγκεκριμένα ο Αργεντινός τσαντίστηκε πολύ με αυτήν την πράξη και κατά τη διάρκεια της αποχώρησής του από τον αγωνιστικό χώρο, ζήτησε τα… ρέστα από τον προπονητή του.

5. Μίντο vs Χασάν Σεχάτα

Αίγυπτος και Σενεγάλη «μονομάχησαν» το καλοκαίρι του 2006 στο πλαίσιο του African Cup, με τους τυπικά γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 2-1. Στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης ο προπονητής Χασάν Σεχάτα αποφάσισε να κάνει αλλαγή τον Μίντο, προκαλώντας την… τύχη του.

Ο επιθετικός αρχικά αρνήθηκε να βγει από τον αγωνιστικό χώρο, ανοίγοντας συζήτηση με τον προπονητή του. Αφού τελικά αποχώρησε από το γήπεδο, πήγε κοντά στον Σεχάτα για να του ζητήσει τα ρέστα

BONUS: 6. Κέπα Αριζαμπαλάγκα vs Μαουρίτσιο Σάρι

Αποτελεί μια αλλιώτικη περίπτωση από τις προηγούμενες. Τον Φεβρουάριο του 2019 Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι αναμετρήθηκαν στον τελικό του Carabao Cup, με καμία από τις δύο να μην έχει βρει τέρμα μέχρι και λίγο πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας.

Ενώ όλα έδειχναν πως το ματς θα πάει στα πέναλτι, ο Μαουρίτσιο Σάρι αποφάσισε να αλλάξει τον Κέπα και στην θέση του να βάλει τον Καμπαγιέρο. Στον νεαρό κίπερ όμως δεν άρεσε αυτή η απόφαση, αρνήθηκε να βγει και προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό του Ιταλού κόουτς.

Τελικά ο Ισπανός τερματοφύλακας πήρε πάνω του την όλη διαδικασία, όμως δεν του βγήκε σε καλό καθώς οι «μπλε» βρέθηκαν αν ηττούνται με 4-3.

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης