Football Talk

Λίβερπουλ: Τρεις σημαντικές απουσίες ενόψει του αγώνα με τη Νόριτς!

Λίβερπουλ: Τρεις σημαντικές απουσίες ενόψει του αγώνα με τη Νόριτς!
Ο τραυματισμός του Τιάγκο στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας θα τον αφήσει νοκ-άουτ από τα δύο προσεχή ματς της Λίβερπουλ με Νόριτς και Μπρέντφορντ. Απόντες με τα καναρίνια θα ειναι και οι Φιρμίνο και Αλεξάντερ-Άρνολντ.
Σχετικά Άρθρα

Η Λίβερπουλ πήρε σημαντική νίκη με 3-0 επί της Κρίσταλ Πάλας για την 5η αγωνιστική της Premier League που την κράτησε στην κορυφή της βαθμολογίας (την μοιράζεται με τις Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ωστόσο έχει να αντιμετωπίσει τρία ξεχωριστά προβλήματα τραυματισμών.

Πρώτου του Τιάγκο Αλκάνταρα, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου της αναμέτρησης και αναγκάστηκε να αποχωρήσει, με την Λίβερπουλ να γνωστοποιεί πως ο Ισπανός διεθνής μέσος θα λείψει τουλάχιστον από τα δύο επόμενα ματς των κόκκινων, με Νόριτς και Μπρέντφορντ, λόγω προβλήματος στη γάμπα.

Μάλιστα, από τον αγώνα της Τρίτης (21/9, 21:45, Novasports 2HD) απέναντι στην ομάδα των Τζόλη και Γιαννούλη, στο πλαίσιο του 3ου γύρου του Carabao Cup, η Λίβερπουλ θα έχει δύο ακόμα αναγκαστικές απουσίες, αυτή του τραυματία Φιρμίνο που έχει λείψει και από τα τρία προηγούμενα παιχνίδια της και εκείνη του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, που έχασε και το ματς με την Πάλας λόγω ίωσης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης