Football Talk

Κρίστιαν Έρικσεν: Ο μάνατζερ του συζητά με την Οντένσε!

Κρίστιαν Έρικσεν: Ο μάνατζερ του συζητά με την Οντένσε!
Ο Κρίστιαν Έρικσεν απέχει από τις αγωνιστικές υποχρέωσεις εξαιτίας του καρδιακού επεισοδίου που είχε κατά τη διάρκεια του Δανία - Φινλανδία, με την Οντέσε να κάνει πάντως προσπάθεια να τον κάνει δικό της!
Σχετικά Άρθρα

Ο Κρίστιαν Έρικσεν αποτέλεσε αδιαμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα που σημάδεψαν το Euro 2020 με την κατάρρευσή του εντός του αγωνιστικού χώρου στην πρεμιέρα της Δανίας στη διοργάνωση απέναντι στην Φινλανδία.

Το ευχάριστο με τον 29χρονο επιτελικό μέσο ήταν πως διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του χάρη στη σωτήρια παρέμβαση του αρχηγού της Δανίας, Σίμον Κιάερ, και του ιατρικού επιτελείου.

Όπως έγινε γνωστό, στο πρώτο μισό της σεζόν θα απέχει από τις υποχρεώσεις της Ίντερ στη Serie A και το Champions League, με το τελευταίο πάντως σενάριο που είδε το φως της δημοσιότητας να μην αποκλείει το γεγονός να παίξει νωρίτερα μπάλα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η δανική ιστοσελίδα Sport Fyb να αποκαλύπτει πως η Οντένσε σκέφτεται να κάνει την προσπάθεια για τη μεγάλη επιστροφή του Έρικσεν και έχει μάλιστα ανοίξει ήδη δίαυλο επικοινωνίας μαζί του, μέσω του μάνατζέρ του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης