Football Talk

Λίβερπουλ και Τσέλσι «βαδίζουν» χέρι-χέρι στην κορυφή της Premier League, συνεχίζοντας μία απίστευτη συγκυρία αποτελεσμάτων!

Λίβερπουλ και Τσέλσι «βαδίζουν» χέρι-χέρι στην κορυφή της Premier League, συνεχίζοντας μία απίστευτη συγκυρία αποτελεσμάτων!

Premier League, το πρωτάθλημα όπου τα πάντα είναι πιθανά! Ακόμα και να στέκονται στην κορυφή της βαθμολογίας Λίβερπουλ και Τσέλσι μετά από πέντε αγωνιστικές, έχοντας ίδια αποτελέσματα, ίδια γκολ και κατά συνέπεια ίδιους βαθμούς!

Η φετινή έως τώρα πορεία της Τσέλσι και της Λίβερπουλ, αναγκάζει τον πλανήτη να «ξεσκονίσει» τα βιβλία της ιστορίας, για να ανακαλύψει αν ποτέ -και πότε- συνέβη κάτι ανάλογο: να έχουν δύο ομάδες, που μοιράζονται την κορυφή της βαθμολογίας, ίδια αποτελέσματα, με ίδια υπέρ και κατά γκολ!

Οι δύο ομάδες έχουν συγκεντρώσει έως τώρα 13 βαθμούς, έχοντας σκοράρει 12 τέρματα και δεχθεί μόλις ένα. Τόσο οι δύο βαθμοί που «άφησαν» αμφότερες, όσο και το μοναδικό γκολ που δέχθηκαν ήταν στη μεταξύ τους ισοπαλία με 1-1 (28/08)!

Ο μόνος λόγος που αφήνει την Τσέλσι πρώτη στη βαθμολογία, είναι η αλφαβητική σειρά! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκατοικεί στην κορυφή, έχοντας κι αυτή 13 βαθμούς, αλλά τα τέσσερα γκολ που έχει δεχθεί, την αφήνουν στην τρίτη θέση!

Με δεδομένο πως στην επόμενη αγωνιστική η Τσέλσι υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι (25/09, 14:30) και η Λίβερπουλ ταξιδεύει στην Μπρέντφορντ  (25/09, 19:30), το σερί ίσως κινδυνεύει, αφού αντιμετωπίζουν αντιπάλους διαφορετικής δυναμικότητας.

Ωστόσο, ποιος θα μπορούσε, αλήθεια, να αποκλείσει τη διεύρυνσή του;

Άλλωστε και η έως τώρα πορεία του, ανέλπιστη ήταν.

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης