Football Talk

Ομιλία Μάντζιου στους παίκτες: «Αναλαμβάνω την ευθύνη...»

Ομιλία Μάντζιου στους παίκτες: «Αναλαμβάνω την ευθύνη...»

Ανέλαβε την ευθύνη για το κακό ξεκίνημα του Άρη ο Άκης Μάντζιος.

Το κλίμα είναι βαρύ στον Άρη μετά την ήττα από τον Ιωνικό, με τον Άκη Μάντζιο να μιλά στους ποδοσφαιριστές του το Σάββατο (18/09) και να αναλαμβάνει την ευθύνη για την ήττα.

Αναλυτικά η ομιλία του:

«Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη για την ήττα, είναι δική μου. Όμως πρέπει να εσείς να αναλάβετε τις δικές σας από εδώ και πέρα. Δεν γίνεται πριν 10 μέρες στα φιλικά να έχουμε πολύ καλή εικόνα, να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και ξαφνικά να εμφανίζουμε τώρα τέτοια εικόνα. Θα βρούμε τι φταίει, πρέπει να το αλλάξουμε άμεσα.

Ο κόσμος έχει απαιτήσεις από εμάς κι εμείς έχουμε ευθύνες. Αδικούμε πρώτα απ' όλα τους εαυτούς μας με εμφανίσεις σαν τη χθεσινή και δεν επιτρέπεται να επαναληφθεί. Ο καθένας μας από εδώ και πέρα να πράξει αυτό που είναι υποχρεωμένος απέναντι στο σύλλογο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»
.

Στο μεταξύ, την Κυριακή (19/09) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο μεγαλομέτοχος της «κίτρινης» ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, που θα μιλήσει και αυτός στους παίκτες της ομάδας και αναμένεται να παραμείνει στην πόλη μέχρι το επερχόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης