Football Talk

Μπαρτσελόνα: «Καρφιά» του Κούμαν για την διοίκηση!

Μπαρτσελόνα: «Καρφιά» του Κούμαν για την διοίκηση!

Αιχμηρές δηλώσεις έκανε ο Ρόναλντ Κούμαν, μετά τον αγώνα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου στην Ισπανία, οι οποίες είχαν απώτερο στόχο την διοίκηση των «Μπλαουγκράνα».

Ύστερα από την -βαριά- ήττα με 3-0 από την Μπάγερν Μονάχου στο Κάμπ Νόου, η Μπαρτσελόνα, στο ξεκίνημα των ομίλων του UEFA Champions League, ο Ρόναλντ Κούμαν θέλησε να αναφερθεί ή ακόμα και να… απολογηθεί στον κόσμο κάνοντας κάποιες δηλώσεις που στόχο είχαν την διοίκηση της ομάδας.

Ο Ολλανδός τεχνικός των «Μπλαουγκράνα», στις καθιερωμένες δηλώσεις του έκανε λόγο για τους παίκτες που έχει στην διάθεση του, αφήνοντας να εννοηθεί πως το ρόστερ είναι ελλιπές, σημαδεύοντας με τα… βέλη του τη διοίκηση των Καταλανών.

«Τι να κάνω με το σύστημα; Είχαμε τρεις επιθετικούς διαθέσιμους. Φυσικά και θα θέλαμε να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί. Αλλά αυτούς έχω, αυτούς χρησιμοποιώ. Έχουμε παιδιά που είναι 18-20 ετών και έχουν τεράστιο ταλέντο, αλλά έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με άλλους. Δεν θέλω να πω τίποτα για τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα στο ματς κόντρα στην Μπάγερν. Αυτή είναι η ομάδα μας και στηριζόμαστε σε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές. Σε δύο τρία χρόνια όμως θα είναι πολύ καλοί όλοι τους»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης