Football Talk

Champions League, Λιλ – Βόλφσμπουργκ 0-0: «Λεύκη» ισοπαλία μέσω… VAR! (video)

Champions League, Λιλ – Βόλφσμπουργκ 0-0:  «Λεύκη» ισοπαλία μέσω… VAR! (video)
Σ' ένα παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες, Λιλ και Βόλφσμπουργκ αναδείχτηκαν ισόπαλες (0-0) με το VAR να είναι εκείνο που έκρινε τις σημαντικότερες στιγμές στην αναμέτρηση.

Όπως και στο άλλο ματς του ομίλου (Σεβίλλη - Σάλτσμπουργκ 1-1), έτσι και εδώ οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες (0-0). Λιλ και Βόλφμπουργκ δεν κατάφεραν να ανοίξουν η μία την άμυνα της άλλης, με τη «λευκή» ισοπαλία να είναι γεγονός. 

Σ’ ένα ήσυχο πρώτο ημίχρονο η Λιλ δεν δέχτηκε ούτε μια τελική από τους φιλοξενούμενος, ενώ ήταν εκείνη που έχασε δύο ευκαιρίες για να σκοράρει  με τον Μπουράκ Γιλμάζ που βρήκε την ευκαιρία να απειλήσει τον τερματοφύλακα με εκτέλεση φάουλ (13’), που εκτελέστηκε από την άκρη της περιοχής. Ο Τούρκος έστειλε ένα καλό σουτ προς την αριστερή πλευρά της εστίας, με τον γκολκίπερ των Γερμανών να διώχνει την μπάλα.  Στο 21’ ο Γιλμάζ μετά από πάσα που δέχτηκε μέσα στην περιοχή σημάδεψε την εστία ωστόσο ο τερματοφύλακας τη Βόλφσμπουργκ τον σταμάτησε με ωραία απόκρουση.


Με την έναρξη του 2ου μέρους η Λιλ βρήκε δίχτυα (48’) με τον Γιονατάν Ντέιβιντ. Ωστόσο οι πανηγυρισμοί των παικτών της σταμάτησαν γρήγορα αφού ο διαιτητής, μετά τη χρήση του VAR, ακύρωσε το γκολ καθώς φάνηκε ότι η μπάλα είχε περάσει άουτ. Στο 63’ ο Τζον Μπρουκς μετά από σκληρό τάκλιν δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε αφήνοντας την Βόλφσμπουργκ με 10 παίκτες.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν σκληρό παιχνίδι και δέχτηκαν αμφότερες αρκετές κίτρινες κάρτες, με τους γηπεδούχους να μην καταφέρνουν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα. Στο 97' ο διαιτήτης δίνει πέναλτι για τη Λιλ με τους παίκτες των γηπεδούχων να πανηγυρίζουν. Η φάση εξετάστηκε από το VAR και ο διαιτητής πήρε πίσω την απόφαση του με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο (0-0) στο 99'!



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΙΛ: Γκριμπιτς, Σέλικ, Φόντε, Μπότμαν, Μαντάβα, Ντέιβιντ, Αντρέ, Τσέκα, Ικόνε, Γκόμεζ, Γιλμάζ

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Καστέλς, Ρουζίλιον, Μπρούκς, Λεκρουά, Μπαμπού, Άρνολντ, Γκιλαβογκί, Στέφεν, Φίλιπ, Μπακού, Βέγκχορστ

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 7ου ΟΜΙΛΟΥ (αγώνες, βαθμοί, γκολ)

1. Σάλτσμπουργκ 1 1 (1)

2. Σεβίλλη 1 1 (1)

3. Λιλ 1 1 (0)

4. Βόλφσμπουργκ 1 1 (0)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (29/9)

Βόλφσμπουργκ – Σεβίλλη (22:00)

Σάλτσμπουργκ – Λιλ (22:00)


Ευτυχία Γιαπουτζή

www.bnsports.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης