Football Talk

Κριστιάνο Ρονάλντο: Σκόραρε στο Champions League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από 12 χρόνια και κατέρριψε δύο ρεκόρ!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Σκόραρε στο Champions League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από 12 χρόνια και κατέρριψε δύο ρεκόρ!

Το πρώτο γκολ στο φετινό Champions League  αλλά και το πρώτο δικό του με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε στο 14ο λεπτό ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στο νέο του ντεμπούτο με τους «κόκκινους διαβόλους» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τον Πορτογάλο να ανοίγει το σκορ απέναντι στην Γιανγκ Μπόις (0-1), βρίσκοντας δίχτυα μετά από 12 χρόνια!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιστοποίησε την επιστροφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε το 3ο του γκολ σε δύο αναμετρήσεις με την φανέλα της, και το… πρώτο του μετά από 12 χρόνια στο Champions League, όντας ποδοσφαιριστής των «κόκκινων διαβόλων».

Με το γκολ του αυτό μάλιστα απέναντι στην Γιανγκ Μπόις, ο Πορτογάλος βρήκε δίχτυα για 16η διαδοχική χρονιά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (μόνος μαζί με τον Μέσι και τον Μπενζεμά), συνδυάζοντας το ρεκόρ συμμετοχών που κατέρριψε (177, όσες και ο Ίκερ Κασίγιας), με το 135ο του γκολ στην διοργάνωση.

Εντυπωσιακό είναι μάλιστα πως το τελευταίο του γκολ στην ίδια διοργάνωση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε επιτευχθεί στον ημιτελικό του 2009 απέναντι στην Άρσεναλ! Τότε είχε ανοίξει το σκορ στο 11ο λεπτό και «διπλασίασε» τα γκολ του 50 λεπτά αργότερα.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης