Football Talk

Σοκαριστικό: Ο τραυματισμός του Έλιοτ στο παιχνίδι Λιντς- Λίβερπουλ! (video)

Σοκαριστικό: Ο τραυματισμός του Έλιοτ στο παιχνίδι Λιντς- Λίβερπουλ! (video)

Ένα σοκαριστικό τραυματισμό υπέστη ο Χάρβεϊ Έλιοτ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ απέναντι στην Λιντς, με το νεαρό επιθετικό της ομάδας να δέχεται ένα πολύ σκληρό τάκλιν από πίσω από τον Στρούικ, με την αντίδραση του Μοχάμεντ Σαλάχ να είναι συγκλονιστική.

Και ενώ όλα έδειχναν πως πρόκειται για ένα «εύκολο» απόγευμα για την Λίβερπουλ, που θα συνοδευτεί και με μία σημαντική εκτός έδρας επικράτηση στο Έλαντ Ρόουντ επί της Λιντς, ο σοκαριστικός  τραυματισμός του Έλιοτ ήρθε να βγάλει εν τέλει τους «κόκκινους» λαβωμένους από την αναμέτρηση.

Στο 58ο λεπτό ο 18άχρονος επιθετικός πήρε την μπάλα στην μεσαία γραμμή, και αφού διένυσε λίγα μέτρα μαζί της, δέχθηκε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα από τον Στράουκ, με τον αστράγαλό του να «γυρνά» και την αντίδραση όλων να είναι άκρως ανησυχητική.
E_GZbybWYAAD1vz.jpg

Φυσικά ο ποδοσφαιριστής της Λιντς αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ ο ποδοσφαιριστής του Γιούργκεν Κλοπ αντικαταστάθηκε άμεσα, αποχωρώντας από το γήπεδο με φορείο.


Παρόλα αυτά, ο Έλιοτ φρόντισε να καθησυχάσει τα «πνεύματα», ευχαριστώντας τον κόσμο με μία ανάρτησή του, επισημαίνοντας πως ό,τι έγινε, έγινε, και πλέον οδεύει προς την αποκατάσταση του τραυματισμού του.


Δημήτρης Μανάκος


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης