Football Talk

Μοχάμεντ Σαλάχ: Έφτασε τα 100 γκολ με την φανέλα της Λίβερπουλ και «έγραψε» ιστορία! (video)

Μοχάμεντ Σαλάχ: Έφτασε τα 100 γκολ με την φανέλα της Λίβερπουλ και «έγραψε» ιστορία! (video)

Ένα γκολ πιο… ιδιαίτερο από τα υπόλοιπα, πέτυχε ο Μοχάμεντ Σαλάχ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ απέναντι στην Λιντς στο Ελάντ Ρόουντ, με τον Αιγύπτιο να φτάνει τα 100 γκολ με την φανέλα των «κόκκινων» στην Premier League, «γράφοντας» ιστορία.

Ένα εκπληκτικό κατόρθωμα κατάφερε να υλοποιήσει με το γκολ του απέναντι στη Λιντς στο Έλαντ Ρόουντ στην 4η αγωνιστική της Premier League o Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Αλεξάντερ Άρνολντ, άνοιξε το σκορ στο 20’ και έθεσε τις βάσεις για την τρίτη επικράτηση της Λίβερπουλ σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Πρόκειται μάλιστα για τον 30ο ποδοσφαιριστή της Premier League που φτάνει τα 30 γκολ στα 30 χρόνια υπόστασής της, με τους Χάρι Κέιν, Άλαν Σίρερ, Σέρχιο Αγουέρο και Τιερί Ανρί, να είναι οι μοναδικοί που έχουν πετύχει κάτι ανάλογο, αγωνιζόμενοι σε λιγότερα από τα 162 παιχνίδια που χρειάστηκε ο Αιγύπτιος για να πανηγυρίσει το ρεκόρ.

Για τη ιστορία πάντως, ο Σαλάχ αρέσκεται γενικότερα να βρίσκει δίχτυα απέναντι στο σύνολο του Μαρσέλο Μπιέλσα, καθώς πανηγύρισε για 4η φορά απέναντί του σε 130 αγωνιστικά λεπτά αθροιστικά, μέχρι και την στιγμή της επίτευξης του γκολ του!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης