Football Talk

Νάπολι – Γιουβέντους 2-1: Συνεχίζεται ο κατήφορος για τη «Γηραιά Κυρία»! (video)

Νάπολι – Γιουβέντους 2-1: Συνεχίζεται ο κατήφορος για τη «Γηραιά Κυρία»! (video)
Η εκπληκτική στο ξεκίνημα της Serie A, Νάπολι, ήταν η μεγάλη νικήτρια στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος της σεζόν 2021/2022.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, με βασικό κι αναντικατάστατο τον Κώστα Μανωλά, έκανε το 3Χ3 επικρατώντας με 2-1 επί της Γιουβέντους, η οποία πραγματοποιεί μία από τις χειρότερες εκκινήσεις στη σύγχρονη ιστορία της με μόλις ένα βαθμό μετά από τρεις αγώνες!

Η «Γηραιά Κυρία» στη μετά-Ρονάλντο εποχή, προηγήθηκε στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» με τον Μοράτα, αλλά οι «παρτενοπέι» δεν το έβαλαν κάτω και με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο έφεραν τα πάνω κάτω και πανηγύρισαν το τρίτο συνεχόμενο «τρίποντο», με γκολ του Πολιτάνο (57') και του Κουλιμπαλί (87').

Δείτε παρακάτω τα στιογμιότυπα της αναμέτρησης:



ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ντι Λορέντσο, Μανωλάς, Κουλιμπαλί, Ρούι (90' Μαλκουί), Ανγκισά, Φαμπιάν, Έλμας (46' Ούνας), Πολιτάνο (72' Λοσάνο), Όσιμεν (90' Πετάνια), Ινσίνιε (73' Ζιελίνσκι)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντε Σίλιο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Πελεγκρίνι (58' Ντε Λιχτ), ΜακΚένι (72' Ράμσεϊ) Λοκατέλι, Ραμπιό, Μπερναρντέσκι, Μοράτα (82' Κεν), Κουλουσέβσκι

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης