Football Talk

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Πέρασαν και δεν... ακούμπησαν (video)

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Πέρασαν και δεν... ακούμπησαν (video)

Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχθηκαν Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης στο Αγρίνιο, για τον αγώνα που άνοιγε την αυλαία της φετινής αγωνιστικής σεζόν στη Super League.

Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης δεν κατάφεραν να σκοράρουν και αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Super League. Καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης οι Αρκάδες έδειξαν να είναι κυρίαρχοι στο αγωνιστικό χώρο, όμως ο κακός ρυθμός του παιχνιδιού δεν τους έδωσε τη δυνατότητα να σκοράρουν.

Τελευταία φορά που ο Αστέρας πήρε τη νίκη μέσα στο Αγρίνιο χρονολογείται το 2018, ενώ μαζί με το «διπλό» οι Αρκάδες πανηγύρισαν και την έξοδό τους στην Ευρώπη! Από την άλλη ο Παναιτωλικός με αυτήν την ισοπαλία, διατήρησε το έθιμό του και δεν μπόρεσε ούτε σήμερα να νικήσει σε πρεμιέρα του πρωταθλήματος – κάτι που δεν έχει καταφέρει να κάνει ποτέ!

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με το πέρασμα των πρώτων είκοσι λεπτών ήταν εμφανές πως οι δύο ομάδες δυσκολεύονταν πλήρως να βρουν και να αναπτύξουν ρυθμό στην αναμέτρηση. Αν και ο Παναιτωλικός μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, θέλοντας να γίνει απειλητικός, η έλλειψη αγωνιστικών λεπτών στα πόδια των ποδοσφαιριστών λειτούργησε αρνητικά για τις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα το ματς να διακόπτεται συνεχώς λόγω των επαναλαμβανόμενων φάουλ.

Ο Αστέρας καθ’ όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου έψαχνε λύσεις ασκώντας ασφυκτικό πρέσινγκ στον αντίπαλο, όμως αυτό ου προσέφερε μόνο ένα… υψηλό ποσοστό κατοχής. Οι Αρκάδες δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά τους Αγρινιώτες σε καμία στιγμή του πρώτου 45λέπτου. Αντίθετα ο Παναιτωλικός έχει να θυμάται μόνο ένα σουτ του Καρέλη εκτός περιοχής στο 40’ το οποίο δημιουργήθηκε από μια ωραία κόντρα επίθεση και κατέληξε στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου συνοδεύτηκε από το ξεκίνημα ενός ποδοσφαιρικού μονολόγου για τον Αστέρα! Στο 50’ ο Ριέρα πραγματοποίησε μία πολύ ωραία ενέργεια, αποφεύγοντας εύκολα τους παίκτες του Παναιτωλικού, επιχείρησε το σουτ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στη συνέχεια, στο 72ο λεπτό, ο Βαλιέντε δοκίμασε το πόδι του με σουτ έξω από την περιοχή όμως η προσπάθειά του δεν είχε τύχη, με την μπάλα να φεύγει άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα (83’) ο Μπαράλες επιχείρησε το σουτ από την ίδια θέση, το οποίο είχε την ίδια κατάληξη με το προηγούμενο.

Ο MVP

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του Καρμόνα σ’ όλη την αναμέτρηση. Ο Ισπανός μέχρι το από τους πιο ενεργούς παίκτες του Αστέρα, μετρώντας πάνω από 55 ενέργειες με την μπάλα.  

Η φάση του αγώνα

Εκπληκτική προσπάθεια από τον Ριέρα στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Ισπανός με ατομική ενέργεια μπόρεσε να φύγει από την απειλή των δύο αντιπάλων και στη συνέχεια να κάνει το σουτ, το οποίο ήταν εν τέλει άστοχο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γ. Αναστασίου): Ροντρίγκεζ, Χουχούμης, Κορνέλιους, Μαλής, Λούι, Τσιγγάρας, Βαρόνε, Μορσέι (74' Βέργος), Μεντόσα, Ντίας, Καρέλης (85' Μπελεβώνης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα (88' Γκαρθία), Άλβαρες, Ατιένζα, Καστάνιο, Μουνάφο, Βαλιέντε, Ριέρα (54' Καπίγια), Μπαράλες, Σίτο (74' Μπενίτο), Κρέσπι (88' Γκόμες).

Ξανθίππη Δασκαλάκη
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης