Football Talk

Λοριάν - Λιλ 2-1: Ακόμη ένα «χαστούκι» για την πρωταθλήτρια

Λοριάν - Λιλ 2-1: Ακόμη ένα «χαστούκι» για την πρωταθλήτρια
Με ηγέτη τον Τερέμ Μοφί που πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 87', η Λοριάν επιβλήθηκε 2-1 της Λιλ για την 5η αγωνιστική της Ligue 1.

Οι ποδοσφαιριστές της Λιλ έψαχναν τη νίκη, μετά την ήττα με 2-1 επί της Μονπελιέ πριν από δύο εβδομάδες, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Το βράδυ της Παρασκευής (11/9) στο «Stade du Moustoir», οι πρωταθλητές Γαλλίας να εμφανίστηκαν σε ένα ακόμα ματς κατώτεροι των προσδοκιών, έχοντας πλέον να επιδείξουν 1 νίκη, 2 ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες στα πρώτα πέντε παιχνίδια της φετινής Ligue 1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 7' μετά από άπιαστο σουτ εντός περιοχής του Λοριάν όπου πήρε εκπληκτική ασίστ από τον Μοφί, για να έρθει στο 25' η ισοφάριση από τον κανονιέρη της Λιλ, Γιλμάζ, που κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα.

Η ομάδα του Ζοσλέν Γκουβερνέκ δεν πατούσε όμως καλά στον αγωνιστικό χώρο και λίγο πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου έπεσε στο καναβάτσο. Αυτό έγινε στο 87΄ με τον Μοφί να νικάει από το ύψος της μικρής περιοχής τον Γκρμπιτς και να χαρίσει ένα σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του που την ανέβασε στην 4η θέση.

ΛΟΡΙΑΝ: Ναρντί, Καριόκα, Μέντες, Λαπόρτ, Γενζ, Λε Γκοφ, Μονκοντούι (81' Μποισγκάρντ), Λεμουάν (89' Λε Μπρις), Αμπερζέλ, Λοριάν (81' Α.Γκρμπιτς), Μοφί (90' Ντιαρά).

ΛΙΛ: Ι.Γκρμπιτς, Τζάλο, Φόντε, Μπότμαν, Ρεϊνίλντο, Γιαζίτσι (76' Νταβίντ), Αντρέ, Τσέκα, Γκόμες (59' Γκούντμουντσον), Ικονέ (88' Λιχατζί), Γιλμάζ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης