Football Talk

Ράσταβατς ενόψει της νέας σεζόν: «Να γράψουμε τη δική μας σελίδα στην ιστορία του Αστέρα Τρίπολης»

Ράσταβατς ενόψει της νέας σεζόν: «Να γράψουμε τη δική μας σελίδα στην ιστορία του Αστέρα Τρίπολης»

Ο Μίλαν Ράσταβατς παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι του Αστέρα Τρίπολης και μίλησε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς, μίλησε στο κανάλι της ομάδας ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, τονίζοντας τους στόχους που έχουν οι Αρκάδες, καθώς επίσης αναφέρθηκε και στη ζωή του στην Τρίπολη.

Διαβάστε παρακάτω τα όσα ανέφερε ο τεχνικός της ομάδας της Τρίπολης:

Για την έναρξη της σεζόν: «Ανυπομονούμε. Με όλα αυτά τα φιλικά πέρασε πολύς καιρός. Κάναμε μια πολύ μεγάλη προετοιμασία και ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Για το πόσο δύσκολη είναι είναι μια τόσο μεγάλη προετοιμασία: «Περισσότερο δύσκολο είναι για τους ποδοσφαιριστές. Είχαν κάποια στιγμή στο νου τους να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, μετά όσο δεν ξεκινάει υπάρχει μια ψυχολογική πίεση. Όσον αφορά εμένα και το τεχνικό μου επιτελείο δεν ήταν δύσκολο να αλλάξουμε το πλάνο των προπονήσεων».

Για το γεγονός πως είχε από την αρχή της προετοιμασίας όλο το ρόστερ: «Είναι πολύ σημαντικό πως είχαμε όλους τους ποδοσφαιριστές μαζί μας από την αρχή. Όταν έχεις όλους τους παίκτες μπορεί να δουλέψεις τις ιδέες σου, να δοκιμάσεις πράγματα στα φιλικά και στις προπονήσει, να δεις τι δουλεύουν, τι όχι και ποια πράγμα χρειάζονται διόρθωση».

Για τις διαφορές της φετινής ομάδας με την περσινή: «Φέτος θα έχουμε ακόμη περισσότερη ωριμότητα στο παιχνίδι. Θα έχουμε μια ομάδα που θα ξέρει τι ζητάει στον αγωνιστικό χώρο και πως θα το πετύχει αυτό».

Για τους στόχους της ομάδας: «Ο ξεκάθαρος στόχος είναι να μπούμε στα Play Off και από εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας».

Για ενδεχόμενη έξοδο στην Ευρώπη και πορεία μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως έχει πετύχει στο παρελθόν ο Αστέρας: «Αυτές είναι κάποιες από τις πιο ιστορικές στιγμές του Αστέρα. Πιστεύουμε πως μπορούμε να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας και να γράψουμε και εμείς τις δικές μας καλές σελίδες στην ιστορία της ομάδας».

Για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Έχουμε προετοιμαστεί και συνεχίζουμε να προετοιμαζόμαστε. Θα συνεχίσουμε το πλάνο της προετοιμασίας μας και θα εμφανιστούμε έτοιμοι».

Για την παρουσία κόσμου στα γήπεδα: «Eίναι σημαντική η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα. Όλοι θέλουν να παίζουν μπροστά σε κάποιους φιλάθλους. Ο κόσμος θα φέρει περισσότερη ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο».

Το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας: «Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες από τον εαυτό μας και τους ίδιους τους φιλάθλους. Αυτό που ζητάμε είναι να είμαστε ενωμένοι ώστε να πετύχουμε μαζί πράγματα για την ομάδα και την πόλη».

Για την ζωή στην Τρίπολη: «Είναι ευχάριστη η ζωή εδώ. Οι άνθρωποι είναι φιλόξενοι μαζί μου, με υποστηρίζουν και μας υποστηρίζουν όλους. Για την ώρα τα πράγματα είναι πολύ καλά και είμαι ικανοποιημένος».

Για το αν υπάρχει δέσιμο με την πόλη, την ομάδα και τον κόσμο: «Νιώθω αρκετά δεμένος, καθώς εκτός από την ομάδα έχω αναπτύξει προσωπικές σχέσεις με αρκετό κόσμο μέσα από την πόλη. Είναι κάτι που θα το έχω πάντα μέσα μου».

Για το αν τα 90 χρόνια του Αστέρα δίνουν κίνητρο: «Τo κίνητρο προέρχεται από το γεγονός πως η συμπλήρωση των 90 χρόνων δείχνει μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία και είναι κίνητρο το γεγονός πως βρισκόμαστε εδώ. Θέλουμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα με την ομάδα».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης