Football Talk

Ολυμπιακός: Τέλος η περιπέτεια για Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά

Ολυμπιακός: Τέλος η περιπέτεια για Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά
Μετά από μεγάλη προσπάθεια του Ολυμπιακού και συνεργασία με άλλες ομάδες και πρεσβείες, ο Μαντί Καμαρά και ο Αγκιμπού Καμαρά επιστρέφουν στην Ελλάδα.

Η εκκρυθμη κατάσταση στο Κονάκρι δημιούργησε μεγάλη ανησυχία σε αρκετούς συλλόγους που είχαν διεθνείς ποδοσφαιριστές στο προγραμματισμένο για την Δευτέρα ματς ανάμεσα στις εθνικές ομάδες της Γουινέας και το Μαρόκου για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Φυσικά μετά την απόπειρα πραξικοπήματος το παιχνίδι αναβλήθηκε και πέρασε σε πρώτη μοίρα η τύχη των ποδοσφαιριστών που είχαν εγκλωβιστεί στα ξενοδοχεία που είχαν καταλύσει οι αποστολές. Μεταξύ τους τρεις παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Μαντί Καμαρά, ο Αγκιμπού Καμαρά και ο Μαμαντού Κανέ που αγωνίζεται ως δανεικός στη Νέφτσι Μπακού

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετές ώρες συζητήσεων και επαφών μεταξύ των ομάδων, των ποδοσφαιριστών και πρεσβειών για να βρεθεί εν τέλει λύση και οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών (μαζί με τους υπόλοιπους που αγωνίζονται στην Ευρώπη) να αναχωρήσουν με “ειδική” πτήση από το Κονάκρι.

Ένας πονοκέφαλος λιγότερος και για τον Πέδρο Μαρτίνς καθώς πιθανότατα την Τετάρτη οι δύο ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στην Ελλάδα και θα τεθούν στην διάθεση του για την κυριακάτικη πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης