Football Talk

Πελέ: Υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση όγκου

Πελέ: Υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση όγκου
Ο Πελέ νοσηλευόταν εδώ και έξι ημέρες με άγνωστο πρόβλημα υγείας, ωστόσο ο 80χρονος διάσημος Βραζιλιάνος με ανάρτηση του αποκάλυψε πως έκανε επέμβαση για την αφαίρεση ενός όγκου στο παχύ έντερο.

Η ιστοσελίδα της εφημερίδας «Globo» ανέφερε αρχικά ότι ο Πελέ υποβλήθηκε σε εξετάσεις ρουτίνας στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» του Σάο Πάολο, όταν εντοπίστηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Ο επιχειρηματικός διευθυντής του Πελέ, Ζόε Φράγκα, δήλωσε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας: «Πλήρεις εξετάσεις, σαρώσεις, κολονοσκόπηση, εξετάσεις αίματος κλπ» έγραψε ο Φράγκα σε ένα μήνυμα. «Δεν τα κάνει όλα σε μια μέρα».

Ανησυχία και φόβος δημιουργήθηκε, λίγες ημέρες αφότου ο Πελέ αναγκάστηκε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι είχε λιποθυμήσει.

Σε ένα μήνυμα στο Instagram που συνοδευόταν από μια χαμογελαστή φωτογραφία του τρεις φορές νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Πελέ έγραψε: «Παιδιά, δεν λιποθύμησα και είμαι πολύ καλά στην υγεία μου. Πήγα για τις συνήθεις εξετάσεις μου, τις οποίες δεν μπορούσα να κάνω πριν, λόγω της πανδημίας. Ενημερώστε τους ότι δεν θα παίξω την επόμενη Κυριακή!».


Ο Πελέ ανακοίνωσε λίγο νωρίτερα, με νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, πως το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό ήταν ένας όγκος στο παχύ έντερο, όπου αφαιρέθηκε στην επέμβαση που υποβλήθηκε.

«Φίλοι μου, σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας. Ευχαριστώ τον Θεό που αισθάνομαι καλά και που επέτρεψαν στους δρ. Φάμπιο και δρ. Μιγκέλ να φροντίσουν την υγεία μου. Την περασμένη Κυριακή υποβλήθηκα σε επέμβαση για την αφαίρεση ύποπτου όγκου στο παχύ έντερο. Ο όγκος αναγνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που είχα αναφέρει την περασμένη εβδομάδα.

Ευτυχώς, είμαι συνηθισμένος να πανηγυρίζω μεγάλες νίκες στο πλάι σας. Θα αντιμετωπίσω την αναμέτρηση με χαμόγελο στο πρόσωπο, αισιοδοξία και χαρά που ζω περιτριγυρισμένος από την αγάπη της οικογένειας και των φίλων μου».

 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης