Football Talk

Δουβίκας: «Υπέροχο συναίσθημα που σκόραρα αλλά δεν έφτανε για την νίκη»!

Δουβίκας: «Υπέροχο συναίσθημα που σκόραρα αλλά δεν έφτανε για την νίκη»!

Ο Τάσος Δουβίκας δήλωσε χαρούμενος για το πρώτο του γκολ με το εθνόσημο, ενώ σχολίασε και την έκβαση του αγώνα ανάμεσα στην Ελλάδα και το Κόσοβο.

Σχετικά Άρθρα

Μπορεί ο Τάσος Δουβίκας να ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την Ελλάδα απέναντι στο Κόσοβο, όμως η Εθνική μας δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο, με το νεαρό επιθετικό που έκανε το ντεμπούτο του να μην μπορεί να κρύψει την απογοήτευσή του.

Ο Έλληνας πρώην επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης και νυν ποδοσφαιριστής της Ουτρέχτης, που «άνοιξε λογαριασμό» με την Εθνική στο ντεμπούτο του, δεν μπόρεσε να χαρεί το πρώτο του γκολ, αναλογικά με την εξέλιξη της αναμέτρησης και δήλωσε:

«Πιστέψαμε πως θα φύγουμε για την νίκη, δυστυχώς δεχθήκαμε το γκολ στο 93ο. Τώρα πρέπει να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο κόντρα στην Σουηδία. Υπήρχε δημιουργικό άγχος για να δείξω πως μπορώ να προσφέρω. Πιστεύω πως είχαμε καλά πατήματα αλλά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το σκορ ως το τέλος».

Για το δικό του γκολ είπε: «Ήταν εκπληκτικό το συναίσθημα, δεν περίμενα να έρθει τόσο γρήγορα. Βοήθησε την ομάδα να προηγηθούμε αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το σκορ, δεν έφτανε για την νίκη».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης